xbox i jego dostępność
Back to Gry (Dyskusje pozostałe)#1 bobo22
witajcie!
Czy ktoś ma jakieś gry audio na konsole xbox i gra na tej konsoli?
Ja uwarzam, że jest to bardzo dostępna konsola.
Nawet ma narratora.
nic dziwnego, bo jest od microsoftu.
granie zdalne się ciągle zacina.
Ogulnie menu i aplikacje dostępne z voiceover na ios.
Co wy o tym sondzicie?
#2 pates
Podobno wszystko cacy. W praktyce nie wiem jak to wygląda, bo jedyną konsolą, którą dysponuję jest ps2. Co do gierek to a heros call, the vale na pewno.
#3 bobo22
Kup sobie najnowszego xbox series S a z nim gamepassa.
#4 pates
S nigdy w życiu, dla mnie gry na konsole tylko w formie fizycznej.
#5 bobo22
Przecież te opakowania i płyty mogą się zgubić. A jak jest cyfrowa gra na konsole, to ona zawsze będzie do ściągnięcia lub nawet na dysku. I niema ryzyka, że jak się płyta porysuje, to będziesz musiał znowu wydawać tyle, co wydałeś na tą płyte, to na nową może i więcej.
#6 pates
Ee, gry cyfrowe to ja sobie mogę mieć na komputerze. Przypuśćmy sytuację, że serwery microsoft padną. No i wtedy wszystkie gry cyfrowe razem z nimi.
#7 zywek
To tak ze wszystkimi, gry z origina, ze steama, z ea, z ubisoftu, wszystko leży.
#8 pates
Dlatego jak mogę tego uniknąć, to nie kupuję gier tak, tylko np na itchu.
#9 bobo22
A jak te serwery już znowu zaczną działać, to gra nadal jest nasza i nie musimy jej kupywać znowu.
Lecz kiedy płyta się nam porysuje, to musimy na taką płytę wydać tylesamo pieniędzy, morze i więcej. I jeszcze kto wie, czy płyta z taką grą audio jest jeszcze do kupienia, czy już tylko sprzedają w formie cyfrowej.
#10 pates
Jak dbasz to nie zniszczysz. Nie ufam serwerom.
#11 longshoot
nie wiem jak w polsce, ale kupienie karty do xboxa series s kosztuje prawie tyle samo, co sam xbox
#12 zywek
Której karty?
#13 bobo22
O jaką wam kartę chodzi! Na niego niema płyt.
Jeżeli chodzi o gamepassa, to według mnie to duża rużnica.
#14 pates
Chodzi o kartę rozszeżenia dysku.
#15 zywek
Nie opłaca się nic. Lepiej kupić playaka.
#16 pates
Jak microsoft pożre wszystkie studia, wtedy będzie źle.
#17 bobo22
Pates to głuptas!
Przeciesz po jakie licho nam rozszerzenia dysku, jak w gry na tą konsole morzemy grać w chmurze
Przynajmniej te z gamepassa.
#18 bobo22
A z resztą, jak microsoft pożre wszystkie studia i gry, to może staną się bardziej dostępne dla nas?
#19 pates
Borys, a jak nie masz neta to co zrobisz, he?
#20 zywek
Nie sądzę, że się staną bardziej dostępne, dzieciaki.