Nowości

portmonde

Started by mojsior 109 posts last post 2 years ago Page 5 of 6

zrobiłem to! Odsłoniłem tajemnicę szarego jeziora. jak teraz mam ambrożym zdobyć moce złoto portmondyjskie? kobieta jeno daje w opcej walucie jak sprzedam śmieci.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Czy mószę iść ambrożym do la grilla moir?

Musisz.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

A jak pokonać cornoga? próbowałem dwa razy najpierw mieczem potem młotem z sali tortur teraz nie mam nic. tylko go kopie nie wiem jak go rozwalić by brama się otworzyła.

Musisz dedać i dedać.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Jak te klucze znaleźć nie mogę ich wykryć raz jest ta klasa raz nie, wszędzie jakieś durne dzióry i półapki. Leni de koraks radzi mi założyć strój błazna ale to niemożliwe bo ambroży rozdziera go na kawałki. jak z tego labiryntu wyjść kurna.

Za ktoryms razem uda sie go zlozyuc

Uwolniłem się z celi i jestem na rue du vojage pomógł mi archibald. Co mam teraz zrobić, i czy powinienem iść do la grilamoir czy jak?

Ej no Panie, masz dziennik zadań. Teraz musisz chyba spłacić Archibalda jeżeli dobrze pamiętam

Tam nic nie pisze. Jeno cel blablabla fransis nie znalazł cieni blablabla o tym że go uwolnił tego ambrożego i tyle.

Spłaciłem archibalda ale ten cholerny ambroise nic niemogę zrobić. To skurczysyństwo albo umiera nagle albo to sro tamto jak mam zarobić kurna żeby zrobić wyzwanie od archibalda? szału dostać można.

Ja przepraszam za złe słowa, ale kurde normalnie niewiem jak nim grać. Pieniędzy skurczysyn niezdobędzie bo pada przy najsłabszej pracy jak mam zarobić?

Grzybki oczywiście. Zbierasz 1000 kasy na distillate of freedom i resetujesz deck,. potem już łatwo

ja bym proponował zrobić osobny wątek dla tych co sobie nie radzą z grą , a tutaj niech będzie dyskusja ogólna, bo tu za dużo spoilerów i źle się to czyta.

Czy ktoś może powiedzieć mi jak tym skurczysyńskim ambrożym przejść książkę kolumna nieba? Skórwysyn ma 31 poziom książka ma ten sam a zawsze przy gigantycznej fali się wykrzacza. Mam kurna dość. Sorki za brzydkie słowa, ale zaryzykowałem nie spłacenie długu w gildji żeby ten kórwi syn miał 31 poziom. zabić takie durne postaci. Ani to przed szczurem nie zwieje byle zaklęcie go męczy luudzie. Miecz dwóręczny ma, i szczura trafić nie umie. śmiać się normalnie. Offtop dobry pomysł mojsior.

Rafał, prosze cię. Czy raz możesz się zamknąć?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

@Lalar
Zrestartuj sobie decka i ulepszaj karty tak żeby mieć jak najwięcej piątek czy nawet szustek.

a jak zrestartować? spróbuję sam, ale narazie mam problem jak przeskoczyć arenę by pomuc emillie.

No dobra sorry za spoilery ale znalazłem się na lewym brzegu ensorceleuse jak mam znaleźć drogę do kafarnaum spowrotem?

Przez Cerberides