Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Back to Wątki archiwalne#461 Julitka
Nie zawsze, Adelko. :) Jeżeli ktoś nie chce, nie warto indagować.
-- (adelcia):
no bo jeżeli komuś coś fajnego się uda, to zawsze to jest warte podzielennia się.
-- (Zuzler):
Koleżanka dziś dociekliwa. :)
--
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#462 adelcia
jeżeli się czymś nie hcę dzielić, bo naprzykład mam tak, że tylko jak zostawie to dla siebie to czuję z tego radość albo jest jakiś inny powód, to nawet nie będę o tym wspominać, bo potem oczywiśćie że ludzie są ciekawy i pytają.
-- (Julitka):
-- (adelcia):
no bo jeżeli komuś coś fajnego się uda, to zawsze to jest warte podzielennia się.
-- (Zuzler):
--
--
--
#463 Julitka
Ale to Twoja strategia na życie, Adelko. :)
Nawet, jeżeli strategia innych Ci się nie podoba, jeżeli nawet jest głupia, to czasem takt nakazuje nam zmilczeć.
Ludzie czasem lubią dzielić się tym, że są szczęśliwi. I tylko tym. A nie tym, dlaczego. Czasem sama tak mam.
-- (adelcia):
jeżeli się czymś nie hcę dzielić, bo naprzykład mam tak, że tylko jak zostawie to dla siebie to czuję z tego radość albo jest jakiś inny powód, to nawet nie będę o tym wspominać, bo potem oczywiśćie że ludzie są ciekawy i pytają.
-- (Julitka):
-- (adelcia):
-- (Zuzler):
--
--
--
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#464 Zuzler
Ale samo pytanie to jeszcze nie nietakt. Byłby, gdyby ktoś się wzbraniał, a ona by ciągnęła za ozór.
#465 Paulinux
O jeny, no wyciągnęłam dzwonki z telefonu rozpakowując pierwszy w życiu firmware. Zadowolona? :D
#466 Julitka
Zjadłam ciasto z borówkami i to jeszcze ciasto prezentowe. <3
#467 adelcia
no ciekawa byłam, i to ogromnnie, no ale jak wydziałam, że nawet po mojiom ciekawskim pytaniu nic s'się nie stało, to nie ciągnełam to dalej.
-- (Zuzler):
Ale samo pytanie to jeszcze nie nietakt. Byłby, gdyby ktoś się wzbraniał, a ona by ciągnęła za ozór.
--
#468 Paulinux
Wróciła mi z dawna czekana wena do pisania. Cudowne uczucie!
#469 Zuzler
Żądam prezentacji efektów w postaci jakiegoś ładnego wpisu na blogu.
#470 adelcia
położiłam się wczoraj o 22 tej a z drobnymi przerwami wstałam dziś o 16 tej.
#471 Paulinux
Dobrze, może naskrobię jakieś rozkminogennie v 1812
#472 Zuzler
Zrób to.
#473 camila
Nawet lekkie ćwiczenia i rozciąganie się po thc daje jakby taką sensualną przyjemność :D
#474 Postukujacy
Ostatnio budzę się bardzo wcześniej i o by tak zostało.
Dzień dobry
#475 Paulinux
Ja też chcę
#476 Zuzler
Zazdroszczę.
#477 Snajper22
Jestem na kursie z udzielania pierwszej pomocy. Wkońcu, jedno jakby mażenie sie spęłnia. :)
Miłego dzionka. :)
Cormac McCarthy, "Droga"
#478 misiek
Po trzech tygodniach w reszcie dotarła do mnie kanapa.
#479 adelcia
iiii? a co oni z nia robili 3 tygodnie?
-- (misiek):
Po trzech tygodniach w reszcie dotarła do mnie kanapa.
--
#480 MarOlk
Tyle albo dłużej niestety się na meble teraz czeka...