hej, czy ktoś korzysta z reapera na macu, albo wie gdzie znaleźć listę skrótów? Jak np. dojść tam do listy ścieżek i jak przewijać odtwarzanie? Z góry dziękuję
Podbijam temat, bo też chcę wiedzieć, ale od razu powiem, że na maca też instalujemy osarę, też instalujemy sws do skrótów klawiaturowych i dużo skrótów rzerzucamy z windy na mac, w sensie wiadomo, to co tam z ctrl, to tu z cmnd, ale skróty sięzgadzają. Np. przewijać strzałkami da się. Ale chętnie wyruszę z tobą w tę niezbadaną trasę, bo sama chcę wiedzieć
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
fajnie jest sobie przestawić również w Macu tryb ostatniego rządku klawiszy zmultimedialnych na klawisze funkcyjne. wtedy bez problemu można będzie korzystac z niemal dokładnie tych samych skrótów. Jedynym dużym problemem na Macu na jaki napotkałem był niedobór niektórych efektów znanych z windowsa.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT