Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
W ogóle tytuł tego wątku mógłby być naszym hasłem, serio. Wszyscy, którzy byli kiedyś na klango mogli pomyśleć na początku, że to wszystko się szybko sypnie. Nie pochwalam, ale rozumiem, bo sama popełniałam ten błąd. WIęc naszym zadaniem jest o tym mówić! Że jest OK, że się rozwija, że działa i będzie działać, że zaświadczamy za to, że organizator tego całego zjawiska nie zachowa się tak, jak pewna "odpowiedzialna firma, dbająca o interesy klijenta, będąca dobra w administrowaniu i nie porzucająca raz rozpoczętego projektu". I nie mówię tego, żeby unieważnić inny program. Mówię dlatego, że wiem, co sama myślałam na początku. Pozdrawiam.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Odświeżam wątek z listą aktualnie znanych mi artykułów i podcastów o Eltenie. Pierwszy podcast popremierowy w Tyfloradiu z grudnia 2014 (midzi&pajper): http://www.tyflopodcast.net/elten/
Z ciekawości: ktoś zakładał już wątek na forum Playrooma? Próbowałem znaleźć, ale co ciekawe na hasło Elten wypluwa mi same posty z Klango w treści. Konspira czy co? :)
Polecam przeczytać ostatni komentarz pod audycją w tyflopodcaście o Eltenie z 2017 r. Udziela się tam jeden z użytkowników, którego już tu nie ma, ale zrobił Eltenowi nie zadobrą reklamę.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Anna T. Nagy udostępniła link w grupie Blind Help Project. Hello everyone, It isn't an advertisement. And, this isn't my application. This is offspring of the Klango, which the is died. Name of the program is Elten. This is a direct download link, if someone would like download this the program: https://elten-net.eu/download/?fbclid=IwAR2daM0sJYMMMcTXfVhli-2tjcKrKpumV9XkhHBVm2M3yLGhTc52QAv9Srg
Ale Wam wątek dropnęło xD. Nie wiem, czy można tutaj cokolwiek sensownego napisać, a bezsensownych postów nie warto, to też odświerzanie gdy nie masz nic do powiedzenia nie ma sensu.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P