EltenLink

Bardzo archaiczne sprawy, symbian belle kontra aplikacje z s60

Back to inne

#1 pates

Cześć! Odkopałem starą nokię 500. Ma ona zainstalowanego symbiana belle. Da się coś zrobić żeby.
1. Zdowngradeować do symbiana Anny.
2. Jakoś otwierać appki z s60 v3?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-01-07 14:27

#2 misiek

1: nie, Nokia bardzo dawno temu powyłączała/ poblokowała serwery z wszelkimi aktualizacjami, firmware etc. Ewentualnie musiał byś pobrać softa z innego źródła, ale nie masz żadnej gwarancji, że będzie kompletny. 2: powinno się dać w standardzie otwierać apki z s60.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-01-07 17:23

#3 pates

No nie chce otwierać wszystkich. Może jest gdzieś jakiś update do pobrania poprostu? Nokia 500.

2022-01-07 17:59

#4 misiek

Może nie są kompatybilne do tego stopnia, że nawet gdybyś zainstalował to nie będą współpracować z twoim telefonem.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-01-08 01:23

#5 pates

Jak chcesz mogę ci pokazać, o co chodzi. Nie wiem, ale może to jest wina jakiegoś ustawienia w systemie czy coś.

2022-01-08 16:44

#6 misiek

No pokaż.

2022-01-09 01:42

#7 pates

Podrzucę nagranko dzisiaj

2022-01-09 12:13