messenger.com na mozilli i cyfry zamiast odbiorcy
Back to Problemy z oprogramowaniem#1 balteam
Bry, zamiastnazwy odbiorcy, jak chodzę po konwersacjach to mam durne numerki, np link 123555221
itd.
Dlaczego tak?
ps. na chromie jest normalnie, ale ta strona inna trochę, np. zamiast "ty" jest "you".
#2 Zuzler
Zmaksymalizuj okienko. I tyle.
#3 balteam
Jest zmaksymalizowane, problem występuje od wczoraj.
#4 zywek
NO to problem firefoxa albo znów coś messenger nakombinował. Spróbuj f11
#5 mucha
u mnie wszystko normalnie
#6 Julitka
Problem stary i znany. Czasem zdają się to poprawiać, ale potem znów wraca. Messenger to jedna z tych stron, którą odwiedzam na Chrome.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#7 balteam
Z wielkim smutkiem stwierdzam ostatnio, że coraz częściej siedzę na chromie, teraz mozilla to z 50%.
#8 DJGraco
E tam mi ms na mozilli śmiga i jak do tąd to Chromea rzadko uruchamiam. Nawet przewijanie wiadomości działa jak dla mnie lepiej na mozilli niż na chromie.
A co do cyferek to mi pomaga zmaksymalizowanie okna przeglądarki. Alt+spacja, i opcja maksymalizuj. Ale rozumiem, że nie u każdego to działa?
#9 zywek
Może mnie ktoś powie, czy macie informację o aktywności na messengerz pod k na liście znajomków, ja np miałem Aktywny ktoś tam a teraz jest tylko ktoś tam, pomimo tego, że ktoś jest aktywny.
#10 DJGraco
Tak ja też tego nie mam
#11 lwica
U mnie to zależy od osoby, przy jednych jest, przy innych nie, ale nie mam pojęcia na jakiej podstawie on to pokazuje lub nie.
#12 DJGraco
U mniue już od dawna nie ma cyfr przy osobach.
#13 lwica
Ja akurat mówiłam o aktywności, ale faktycznie, cyfr też nie ma.
#14 patrykuss12
Witajcie, czy też od jakiegoś czasu zauważyliście problem w płynnym poruszaniu się po danej konwersacji w Messengerze?
To znaczy mam namyśli wskakujący kursor z danego czatu na pole edycyjne do wpisywania wiadomości podczas przechodzenia po wiadomościach, ktoś coś?
Pozdrawiam :)
#15 DJGraco
Ja tak mam od czasu do czasu niestety.
#16 CzarnyPies
Mam tak na chrome, a na firefoxie już nie
#17 patrykuss12
Tak, na Chrome mam patent to znaczy wyłączamy automatyczne ustawianie kursora na elementach interaktywnych ( NVDA+8) i działa. Pozdrawiam
#18 CzarnyPies
Dzięki! @patrykuss12
#19 mucha
nie mam tego problemu od trzech miesięcy