Czasami mam dziwny problem podczas gry. Nie mam pojęcia od czego to zależy, bo pojawia się ten problem różnie. Chodzi o to że sporadycznie w trakcie gry jak np dobiorę kartę to nie mogę jej zagrać, jest jakby nie aktywna i chcę mi rzucać zupełnie inną kartę na której nie jestem. Macie też coś takiego? Jest to mega irytujące i pomaga dopiero zamknięcie i otwarcie gry. Tylko że zazwyczaj przez takie coś można przegrać partię bo graczę są dobrzy, i jak np trzeba rzucić multum kart w jednej turze. Jak np w magu z Mozaki.
Musisz odpalić hearthstone axcess i poprostu go zaaktualizować. A jak nie pomoże to narazie tylko mi jedno przychodzi do głowy, ale powiem to dopiero jak uporasz się z tym problemem.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
Tak, zdażało się i wtedy nie wiedziałam co robić -- (guliwer): Czasami mam dziwny problem podczas gry. Nie mam pojęcia od czego to zależy, bo pojawia się ten problem różnie. Chodzi o to że sporadycznie w trakcie gry jak np dobiorę kartę to nie mogę jej zagrać, jest jakby nie aktywna i chcę mi rzucać zupełnie inną kartę na której nie jestem. Macie też coś takiego? Jest to mega irytujące i pomaga dopiero zamknięcie i otwarcie gry. Tylko że zazwyczaj przez takie coś można przegrać partię bo graczę są dobrzy, i jak np trzeba rzucić multum kart w jednej turze. Jak np w magu z Mozaki.
No ja wtedy zamykam HS i otwieram... Tylko że wtedy najczęściej traci się runde. Innego sposobu nie znam. -- (Zuza): Tak, zdażało się i wtedy nie wiedziałam co robić -- (guliwer): Czasami mam dziwny problem podczas gry. Nie mam pojęcia od czego to zależy, bo pojawia się ten problem różnie. Chodzi o to że sporadycznie w trakcie gry jak np dobiorę kartę to nie mogę jej zagrać, jest jakby nie aktywna i chcę mi rzucać zupełnie inną kartę na której nie jestem. Macie też coś takiego? Jest to mega irytujące i pomaga dopiero zamknięcie i otwarcie gry. Tylko że zazwyczaj przez takie coś można przegrać partię bo graczę są dobrzy, i jak np trzeba rzucić multum kart w jednej turze. Jak np w magu z Mozaki.