Pytanie o klasycznego skype w wersji 8
Back to Oprogramowanie#141 lukaszenka
A poza tym discord też jest webowy jak obecny skype.
#142 Lowca_Androidow
Nie, po prostu można korzystać nadal ze skype, tyle, że w nowszej wersji, która jest dostępna i działa, poza wyjątkami jak u Daszka, tyle, że u Niego to problem z dwunastką sklepową.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#143 misiek
A ja mam Messengera, na Iphonie Facetime, Teamtalka i mam głęboko gdzieś Skype i to co się z nim stanie. Dla mnie to mogą wyłączać tego starego chodźby nawet teraz.
#144 pates
teamtalk jest najleprzy!
#145 balteam
Ehh i wkułko to samo, nie obchodzi specjalnie mnie teamtalk jeśli chcę pogadaćz kimś widzącym.
Skype nowa wersja ok, ale jak ktoś wpadnie jak zciszyć dźwięki w tym durnym skypie to niech pisze, w mikserze oczywiście nie pojawia się skype, także sa zciszyć nie mogęgo.
#146 daszekmdn
Tylko, że nie każdy ma TT, i nie będę tworzyc oddzielnego serwera dla każdego z moich kontaktów.
#147 zvonimirek222
raz z windowsem 10 1809, wyszła aktualizacja skypea, skype od teraz ma wersję 14, która wnosi poprawki do konfiguracji, umożliwia wyłączanie autoregulacji głośności.
nie wiem jeszcze co tam nowego jest, ale mamy nowego skypa.
#148 nuno69
DLa mnie też SKype jest do zdechu. Nie ma ten program już racji bytu, bo telefony wypierają komunikację desktopową.
#149 zvonimirek222
tak, ale Microsoft próbuje zafiksić swóje dziecko :p
--Cytat (nuno69):
DLa mnie też SKype jest do zdechu. Nie ma ten program już racji bytu, bo telefony wypierają komunikację desktopową.
--Koniec cytatu
#150 lukaszenka
Na prawdę ludzie czy wy myślicie, że każdego interesuje wasza opinia i nie możecie się od niej powstrzymać w każdym wątku. Ludzie szukają rozwiązania swoich problemów ale nie jeden i drugi muszą zawsze napisać, że ja tego nie używam bo to głupie albo przestarzałe albo za nowe. A kogo to obchodzi?
#151 nuno69
Polska jest krajem wolnym a Elten platformą wolnej wymiany opinii.
#152 balteam
Tak, ale Lukaszenka tu akurat dobrze mówi, wkułko tt messenger czy coś, byle nie skype, kto miał się dowiedzieć, to się dowiedział.
Dalej widzących dosyć sporo skypa używa, do konwersacji wideo, do rozmów, jak masz znajomych z tt to instalujesz tt, jak ze skypa to skypa.
#153 nuno69
Tak @balteam ale nie zapreczysz faktowi że wszystko jest wypierane przez smartfony, i Skype też lepszy jest na wyżej wspomnianych smartfonach.
#154 lukaszenka
Ale nikt tu niczemu nie zaprzecza.
#155 daszekmdn
@Lukaszenka zgadzam się w 100 albo i 1000 procent.
Na forum ostatnio staje sie to chyba niestety standardem. :(
Gdybym chciał zastępstwa, bym zapytał "Co jest alternatywą?".
Może i wypierają, ale ja nie zamierzam się przesiadać na telefony. Na PC jest mi dobrze i tak zostanie.
I proponuję koniec tego tematu.
#156 pates
popieram cię dasz
#157 misiek
Mnustwo widzących też używa amessengera, którego gdy się uprzesz będziesz miał też na pc lol.
#158 nuno69
O tak dokłądnie Łysy. Żekłbym że Messenger wyparł już Skype'a, wszak jest lepszy pod wieloma względami i wizualnie atrakcyjniejszy.
#159 misiek
Pod każdym względem Nuno- pod każdym. Skypa i jego interfaceu nigdy nie lubiłem.
#160 daszekmdn
Tylko czy to wnosi cos do tematu?