EltenLink

whatsapp beta na windowsa czy ktoś się tym bawił

Back to Oprogramowanie

#61 Numernabis

Jedyne co to w menu kliknąć na zakładkę nieprzeczytane, bo jak pisałem ten nowy WhatSApp jest pojebany, może i są skróty, ale nie ma tych potrzebnych, podstawowych jak widać na powyższym poście.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-12-20 12:20

#62 Numernabis

Kolejna sprawa, wysyłanie wiadomości, bardzo często po kliknięciu Enter zamiast wysłać mam okienko edycji wiadomości i opcja wyślij edytowaną wiadomość, albo zamknij, zamknę to znowu jeskliknę Shift tabulator żeby sprawdzić czy się wysłała, i znowu okienko edycji wiadmomośi i tak w kłko, nawet jak dam wyślij edytowaną wiadomość to nadal mam tekst w polu edycyjnym. Nic tu nie pomaga tryb formularza, jeszcze gorzej. Jak zaznaczyłęm zakładkę nieprzeczytane i włączyłem tryb formularza to nie mogłem sie dosatć na zakładki żeby rzejś na wszystkie czaty. Jak wysłałem niewłaściwy tekst bo się skopiowało przypadkowo nie to co chciałemi wysłałem, chciałem to usunąć z poziomu WhatsApp na kompie to mimo, że po naklikaniu się znalazlem usuń to i tak nie usunął, a w natywnej wystarczyło ustawić się na wiadomości i kliknąć delete, tutaj to nie działa.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-12-20 12:24

#63 mojsior

No i ja teżż mam mambe to znaczy chromowaną wersje no i co, jak się w trybie formularza jest to wszystko działa, wiadomo ta poprzednia apka była bardziej płynniejsza w obsłudze ale tutaj też jest dobrze, mnie tam skróty działają.
żeby nie było ja używam zdsr a nie nvda ale nie widzę powodu dla którego z nvda miało by coś nie działać.

2025-12-22 16:56

#64 Numernabis

No i co aktualizacja to coś zjebane, poprzednia aktualizacja spowodowała, że nie sycnchronizują się powiadomienia, odczytana wiadomość na komputerze nie jest odczytaną w telefonie, a teraz znowu coś było, bo jak otwieram czat, to jeszcze niedawno miałem napisz do kowalskiego, a teraz mam napisz do +48505000222

2026-03-18 10:05