Jakiego innego Olympusa polecacie w razie gdyby nie udało mi się dostać Ls100? Jak pisałem- karta dźwiękowa priorytetem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
To albo ls14 albo lsp2
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)
Jak ten Lsp2 się sprawuje, bo o nim wiem najmniej.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Hmmm też mało o nim wiem @Denis tu by dużo mógł powiedzieć
zywek — Post 125 of 393
2018-07-21 19:26
1 like
Prędzej więcej ja, bo miałem go dłużej. Przestery się robią, akumulatorki trzymają tak w sumie nie źle, Ma trochęszumów
W takim razie nie ma żadnego sensownego wyboru po za Ls100?
Hmmm jeżeli chcesz głównie do karty dźwiękowej to ls14 wystarczy chyba że chcesz coś jeszcze nagrywać jakieś np koncerty czy coś
zywek — Post 128 of 393
2018-07-21 23:48
No to zoom h1n np, bo na pewno ma lepszeprzedwzmacniacze
Właśnie- czasem pewnie będzie taka potrzeba, by nagrywać muzykę, a jeśli w tym ma przestery to odpada. Czy Zoom h1n może słóżyć jako karta dźwiękowa?
Jest dalej w sprzedarzy?
zywek — Post 132 of 393
2018-07-22 01:36
Tak, bo to N, czyli jakiś tam odnowiony model :D
jest w sprzedarzy gdzieś w poprzednich postach wklejałem linka do sklepu. A takie pytanie jest to możliwe że zoom po mimo ustawienia najgłośniej mikrofonów nie przesterował mi nic? z miasta?
No jak tak zrobił, to chyb amożliwe...
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
@Żywek nagrywam bez limitera looknij sobie na bloga do mnie są 2 nagrania :)
zywek — Post 137 of 393
2018-07-22 15:02
Nagrywasz z limiterem albo kompresorem, skoro Nie miałeś przesterów.
A jakto jest w nim z ustawieniami, skoro nie jest gadający?
Na pamięć chyba
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
To troszkę słabawo, chyba że ma obsługę w stylu starych Sony ericssonów to możnaby to było ogarnąć.