EltenLink

#1 johnson

Oni nie tylko auta mają. Czy do domu jakąś dobrze działającą elektronikę, elektrykę w tych czasach znajdę? Miałem tylko od taki se telefon kiedyś. Ktoś może wie coś więcej? Warto za jakimś sprzętem dla wszystkich się rozejżeć?

2021-11-25 18:07

#2 misiek

Firma po za motoryzacją z elektroniki mało znana w Polsce i w Europie chyba też. Widziałem raz w życiu ich telefon jakiś Tryiumf I była to tania cienizna na tamte czasy wieele gorszy od Nokii 3310. Ah, stację dyskietek od nich jeszcze miałem, kilka kaset vhs i jedną magnetofonową. A co dalej się jakoś w elektronikę bawią?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2021-11-25 20:16

#3 daszekmdn

Mam ich dwie kasety. Raczej zrobione przez Saechan albo SKC. Podobne do Samsungów SQC i Maxeli UR oem by Saechan z 2000.
Chyba nawet boomboxy robili, albo mi się pomieszało z Hyundai, bo Ci to już na pewno ale raczej nic szczególnego. Nawet Nokia miała kiedyś magnetofony. :D

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2021-11-26 06:31

#4 misiek

Boomboxy to ci drudzy do tej pory robią, a Nokia na bank robiła telewizory, wzmacniacze, amplitunery. Magnetofonu akurat nie widziałem.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2021-11-26 16:32

#5 johnson

Tryumfa czy triumfa też jakiegoś miałem. Grał jakieś żałosne akordy, ale jakoś dało się wytrzymać. Gdyby ktoś w Owińskach się na niego nie po kusił, może z jakiś rok, no może dwa jako zapasowy by se jeszcze został.

2021-11-26 16:33

#6 misiek

Ale gierki ani dzwonka to sobie nie przesłałeś, a te standardowe były beznadziejne. Gier chyba w ogóle nie było, a kompozytor to ówczesne nokie też miały.

2021-11-27 01:54

#7 misiek

A i bateria z tego co pamiętam też była cięka.

2021-11-27 01:56

#8 zywek

nokia netbooka jednego chyba zrobiła.

2021-11-30 11:09

#9 misiek

Ale tablety od dawien dawna do tej pory.

2021-11-30 16:43