Mitsubishi
Back to Firmy elektroniczne#1 johnson
Oni nie tylko auta mają. Czy do domu jakąś dobrze działającą elektronikę, elektrykę w tych czasach znajdę? Miałem tylko od taki se telefon kiedyś. Ktoś może wie coś więcej? Warto za jakimś sprzętem dla wszystkich się rozejżeć?
#2 misiek
Firma po za motoryzacją z elektroniki mało znana w Polsce i w Europie chyba też. Widziałem raz w życiu ich telefon jakiś Tryiumf I była to tania cienizna na tamte czasy wieele gorszy od Nokii 3310. Ah, stację dyskietek od nich jeszcze miałem, kilka kaset vhs i jedną magnetofonową. A co dalej się jakoś w elektronikę bawią?
#3 daszekmdn
Mam ich dwie kasety. Raczej zrobione przez Saechan albo SKC. Podobne do Samsungów SQC i Maxeli UR oem by Saechan z 2000.
Chyba nawet boomboxy robili, albo mi się pomieszało z Hyundai, bo Ci to już na pewno ale raczej nic szczególnego. Nawet Nokia miała kiedyś magnetofony. :D
#4 misiek
Boomboxy to ci drudzy do tej pory robią, a Nokia na bank robiła telewizory, wzmacniacze, amplitunery. Magnetofonu akurat nie widziałem.
#5 johnson
Tryumfa czy triumfa też jakiegoś miałem. Grał jakieś żałosne akordy, ale jakoś dało się wytrzymać. Gdyby ktoś w Owińskach się na niego nie po kusił, może z jakiś rok, no może dwa jako zapasowy by se jeszcze został.
#6 misiek
Ale gierki ani dzwonka to sobie nie przesłałeś, a te standardowe były beznadziejne. Gier chyba w ogóle nie było, a kompozytor to ówczesne nokie też miały.
#7 misiek
A i bateria z tego co pamiętam też była cięka.
#8 zywek
nokia netbooka jednego chyba zrobiła.
#9 misiek
Ale tablety od dawien dawna do tej pory.