EltenLink

#1 JM

2021-11-02 14:33

#2 balteam

a przerobienie objawia się? Tylko dźwięki inne czy co?

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-11-02 14:34

#3 daszekmdn

Oh my god. Jeszcze ktoś to ma? Poprawialiśmy to lata temu jeszcze jak TD programs było MP games. :D W Internecie nic ni ginie. Zamiast instalacyjnej mogę machnąć zip, bo gdzieś mam ale ta wersja nie jest tego warta żeby ją promować.
Swoją drogą jest wątek o Audiodiscu
Z ciekawości gdzie to znalazłeś?
PS: Tak, tylko inne dźwięki.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
Edited 2021-11-02 16:52

#4 balteam

A nie, to tam same dźwięki to nie dla mnie, szzkoda, że nikt nie dopisał nic ciekawego.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-11-02 16:58

#5 daszekmdn

Nie ma kodu źródłowego, więc nie można.

2021-11-02 16:59

#6 dariusz.1991 Archived

Czy to coś takiego jak skeet z klango?

2021-11-03 12:43

#7 papierek

nie

po co mi sygnatura?
2021-11-03 12:59

#8 balteam

Nie, strzałkami odbijasz piłkę albo dołem, albo środkiem albo górą, druga osoba lub komputer broni to.
Grać można tylko z botem albo przy tym samym kompie.

2021-11-03 12:59

#9 JM

z ciekawości jak dodaliście dźwięki wiwatującego tłumu podczas rozgrywki? To świetny patent ale niestety nagranie urywa się w pewnym momencie, czasami w połłowie rozgrywki i chciałbym to poprawić.

-- (daszekmdn):
Oh my god. Jeszcze ktoś to ma? Poprawialiśmy to lata temu jeszcze jak TD programs było MP games. :D W Internecie nic ni ginie. Zamiast instalacyjnej mogę machnąć zip, bo gdzieś mam ale ta wersja nie jest tego warta żeby ją promować.
Swoją drogą jest wątek o Audiodiscu
Z ciekawości gdzie to znalazłeś?
PS: Tak, tylko inne dźwięki.

--

2022-05-19 17:34

#10 Adasadula

Czy ktoś jeszcze posiada starą stadionową v audiodisca xd? Z chęcią bym sobię teraz pograł.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-05-19 23:08

#11 JM

no w pierwszym poście jest link do google drive,

2022-05-20 16:54

#12 JM

a okk, nie ma, ale u mnie leży na dysku, oczywiście jeśli mówisz o tej stadionowej samoróbce

2022-05-20 16:55

#13 pates

@Jm to jest wbudowane w nazwę lewela i będzie się urywać.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-05-20 18:17

#14 daszekmdn

Ja to tylko spolszczałem, nie wiem nawet kto te dźwięki pododawał xD.

2022-05-20 20:04

#15 Adasadula

Ktoś to da np w załącznik xd?

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-07-19 13:08

#16 daszekmdn

Ale co konkretnie?

2022-07-20 23:58

#17 Adasadula

Wersję stadionową

2022-07-21 09:50

#18 wojtas

Ogólnie to było tak, że gdzieś po laskach krążyła ta wersja z kibicami, na wolnych komputerach, średnio się sprawdzała, bo dźwięki stadionu były za długie, dużo ważyły, więc kolega Dash to trochę znorma;lizował, a kolega Jm dostał odemnie tą wersję, i tak sie koło zatoczyło.

2022-09-07 17:11

#19 Adasadula

Wiesz co, chyba wiem gdzie to można znaleść, w sęsie stadionówkę.
-- (wojtas):
Ogólnie to było tak, że gdzieś po laskach krążyła ta wersja z kibicami, na wolnych komputerach, średnio się sprawdzała, bo dźwięki stadionu były za długie, dużo ważyły, więc kolega Dash to trochę znorma;lizował, a kolega Jm dostał odemnie tą wersję, i tak sie koło zatoczyło.

--

2022-09-07 18:32

#20 Monte

Czy ta gra jest Online, czy nie?

Give me a sign.
2023-12-17 16:00