Forum

Audiodisc

Gry (Dyskusje pozostałe)

balteam

#2 ·

a przerobienie objawia się? Tylko dźwięki inne czy co?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

daszekmdn

#3 ·

Edited
Oh my god. Jeszcze ktoś to ma? Poprawialiśmy to lata temu jeszcze jak TD programs było MP games. :D W Internecie nic ni ginie. Zamiast instalacyjnej mogę machnąć zip, bo gdzieś mam ale ta wersja nie jest tego warta żeby ją promować.
Swoją drogą jest wątek o Audiodiscu
Z ciekawości gdzie to znalazłeś?
PS: Tak, tylko inne dźwięki.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

balteam

#4 ·

A nie, to tam same dźwięki to nie dla mnie, szzkoda, że nikt nie dopisał nic ciekawego.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

daszekmdn

#5 ·

Nie ma kodu źródłowego, więc nie można.

dariusz.1991

#6 ·

Czy to coś takiego jak skeet z klango?

papierek

#7 ·

nie
po co mi sygnatura?

balteam

#8 ·

Nie, strzałkami odbijasz piłkę albo dołem, albo środkiem albo górą, druga osoba lub komputer broni to.
Grać można tylko z botem albo przy tym samym kompie.

JM

#9 ·

z ciekawości jak dodaliście dźwięki wiwatującego tłumu podczas rozgrywki? To świetny patent ale niestety nagranie urywa się w pewnym momencie, czasami w połłowie rozgrywki i chciałbym to poprawić.

-- (daszekmdn):
Oh my god. Jeszcze ktoś to ma? Poprawialiśmy to lata temu jeszcze jak TD programs było MP games. :D W Internecie nic ni ginie. Zamiast instalacyjnej mogę machnąć zip, bo gdzieś mam ale ta wersja nie jest tego warta żeby ją promować.
Swoją drogą jest wątek o Audiodiscu
Z ciekawości gdzie to znalazłeś?
PS: Tak, tylko inne dźwięki.

--

Adasadula

#10 ·

Czy ktoś jeszcze posiada starą stadionową v audiodisca xd? Z chęcią bym sobię teraz pograł.

JM

#11 ·

no w pierwszym poście jest link do google drive,

JM

#12 ·

a okk, nie ma, ale u mnie leży na dysku, oczywiście jeśli mówisz o tej stadionowej samoróbce

pates

#13 ·

@Jm to jest wbudowane w nazwę lewela i będzie się urywać.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

daszekmdn

#14 ·

Ja to tylko spolszczałem, nie wiem nawet kto te dźwięki pododawał xD.

Adasadula

#15 ·

Ktoś to da np w załącznik xd?

daszekmdn

#16 ·

Ale co konkretnie?

wojtas

#18 ·

Ogólnie to było tak, że gdzieś po laskach krążyła ta wersja z kibicami, na wolnych komputerach, średnio się sprawdzała, bo dźwięki stadionu były za długie, dużo ważyły, więc kolega Dash to trochę znorma;lizował, a kolega Jm dostał odemnie tą wersję, i tak sie koło zatoczyło.

Adasadula

#19 ·

Wiesz co, chyba wiem gdzie to można znaleść, w sęsie stadionówkę.
-- (wojtas):
Ogólnie to było tak, że gdzieś po laskach krążyła ta wersja z kibicami, na wolnych komputerach, średnio się sprawdzała, bo dźwięki stadionu były za długie, dużo ważyły, więc kolega Dash to trochę znorma;lizował, a kolega Jm dostał odemnie tą wersję, i tak sie koło zatoczyło.

--

Monte

#20 ·

Czy ta gra jest Online, czy nie?
Give me a sign.