Audiodisc
Back to Gry (Dyskusje pozostałe)#1 JM
a oto ta stara gra przerobiona przez znajomych:
https://drive.google.com/file/d/1Fo8-heaGsoLAYc8cEgvAs0TGUF_ljU9x/view?usp=drivesdk
#2 balteam
a przerobienie objawia się? Tylko dźwięki inne czy co?
#3 daszekmdn
Oh my god. Jeszcze ktoś to ma? Poprawialiśmy to lata temu jeszcze jak TD programs było MP games. :D W Internecie nic ni ginie. Zamiast instalacyjnej mogę machnąć zip, bo gdzieś mam ale ta wersja nie jest tego warta żeby ją promować.
Swoją drogą jest wątek o Audiodiscu
Z ciekawości gdzie to znalazłeś?
PS: Tak, tylko inne dźwięki.
#4 balteam
A nie, to tam same dźwięki to nie dla mnie, szzkoda, że nikt nie dopisał nic ciekawego.
#5 daszekmdn
Nie ma kodu źródłowego, więc nie można.
#6 dariusz.1991 Archived
Czy to coś takiego jak skeet z klango?
#7 papierek
nie
#8 balteam
Nie, strzałkami odbijasz piłkę albo dołem, albo środkiem albo górą, druga osoba lub komputer broni to.
Grać można tylko z botem albo przy tym samym kompie.
#9 JM
z ciekawości jak dodaliście dźwięki wiwatującego tłumu podczas rozgrywki? To świetny patent ale niestety nagranie urywa się w pewnym momencie, czasami w połłowie rozgrywki i chciałbym to poprawić.
-- (daszekmdn):
Oh my god. Jeszcze ktoś to ma? Poprawialiśmy to lata temu jeszcze jak TD programs było MP games. :D W Internecie nic ni ginie. Zamiast instalacyjnej mogę machnąć zip, bo gdzieś mam ale ta wersja nie jest tego warta żeby ją promować.
Swoją drogą jest wątek o Audiodiscu
Z ciekawości gdzie to znalazłeś?
PS: Tak, tylko inne dźwięki.
--
#10 Adasadula
Czy ktoś jeszcze posiada starą stadionową v audiodisca xd? Z chęcią bym sobię teraz pograł.
#11 JM
no w pierwszym poście jest link do google drive,
#12 JM
a okk, nie ma, ale u mnie leży na dysku, oczywiście jeśli mówisz o tej stadionowej samoróbce
#13 pates
@Jm to jest wbudowane w nazwę lewela i będzie się urywać.
#14 daszekmdn
Ja to tylko spolszczałem, nie wiem nawet kto te dźwięki pododawał xD.
#15 Adasadula
Ktoś to da np w załącznik xd?
#16 daszekmdn
Ale co konkretnie?
#17 Adasadula
Wersję stadionową
#18 wojtas
Ogólnie to było tak, że gdzieś po laskach krążyła ta wersja z kibicami, na wolnych komputerach, średnio się sprawdzała, bo dźwięki stadionu były za długie, dużo ważyły, więc kolega Dash to trochę znorma;lizował, a kolega Jm dostał odemnie tą wersję, i tak sie koło zatoczyło.
#19 Adasadula
Wiesz co, chyba wiem gdzie to można znaleść, w sęsie stadionówkę.
-- (wojtas):
Ogólnie to było tak, że gdzieś po laskach krążyła ta wersja z kibicami, na wolnych komputerach, średnio się sprawdzała, bo dźwięki stadionu były za długie, dużo ważyły, więc kolega Dash to trochę znorma;lizował, a kolega Jm dostał odemnie tą wersję, i tak sie koło zatoczyło.
--
#20 Monte
Czy ta gra jest Online, czy nie?