Oprogramowanie

Program do robienia filmików.

Started by olastenka 14 posts last post 4 years ago

Witajcie. Chcę jako prezent dla kogoś zrobić filmik z jego zdjęciami, ale w windowsie 10 nie ma windowsa
moovie makera, jaki więc program do robienia filmików polecacie? Proszę poradźcie co mogę w tym windowsie
10 zainstalować, aby zrobić ten filik.
a/12a LINE

witaj.
ja mam windows 10 i mam movie maker ale może dla tego że przeszedłem z windowsa 7.
pozdrawiam.

Ja już kupiłam laptopa z zainstalowaną dziesiątką. Hmhm, i co tu zrobić?
a/12a LINE

Nie wiem jak na Windowsie, ale na Androida i Iosa jest multum tego typu aplikacji. Jeśli posiadasz, Androida
lub Iosa przetestuj Apkę Magisto. Podobno dobra- ja jeszcze nie miałem potrzeby z tego korzystać, ale
ją mam i tak po opcjach wydaje się całkiem sensowna.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Prbowałam z jakimiś tam apkami na antka ale mnie nie zadowalały, więc dzięki za info.
a/12a LINE

Witam aplikacjia windows muwi maker jest do pobrania ze strony microsoftu. Pozdrawiam Aoi

Dziękuje ślicznie.
a/12a LINE

dziękuje mi też sie przyda aplikacja do nagrywania filmikó
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#10 Archived

Z tego, co wiem, to już się nie da pobrać Movie Makera, bo coś tam nie wspierane już jest przez Microsoft. Ale może nie znam jakichś innych tych tam trików.

#12 Archived

O, dzięki. No właśnie szukałam, ale jak wiadomo, szukacz ze mnie słaby.

Wystarczyło wpisać Moviemaker download.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

A ktoś wie jak tym Movie makerem się obsługiwać? Chcę wyciąć fragment filmu i nie wiem jak.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P