Pozostałe

Mod spadł z rowerka. Na chwilę

Started by Paulinux 315 posts last post 3 years ago Page 7 of 16

no ale też w blizzard jest kupa ludu pewnie im to by zajeło kilka godzinek do kilku dni a i tak brawa dla guidedeva i szacun.

mam nadzieję że długo niebędziemy czekać
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

racej złykenć nie pogramy :(

szkoda

Ludzie, tam zaszły spore zmiany w kolekcji i na chacie. Pamiętacie jak to było przy wymianie menu?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#126 1 like

ja nie pamiętam

ja też

Tak @pates
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#129 1 like

Powiem to tak. Gdyby wtedy było tyle dostępne, co jest teraz, to tamten path też by mógł sporo czasu zjeść, bo to sporo przepisywania
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

awresto wszysko meni dokonca dobrze nie robi przeba mysko włancać

#131 5 likes

Gość nie dość, że poświęca czas żebyście mogli grać w grę normalnie dla nas nie dostępną. Daje wam palec, a wy chcecie całą rękę, dajcie sobie na wstrzymanie. Nie powiedział przecierz, że moda nie będzie, tylko, że będzie później. Kilka dodatkowych dni wytrzymajcie, najwyraźniej nie zmieniło się mało i poprostu trochę dostosowanie zajmie.
"Dies irae, dies illa,..."

Ja właśnie napisałem do Blizzarda wiadomość. Pewnie już takie wiadomości do nich leciały, ale myślę że nie dużo.
Wiem że jest wiele gier które chcielibyśmy żeby były dostępne.
I pewnie tutaj patrzę egoistycznie bo bardzo dużo grałem w Hearthstone a nie inne gry do których też są mody.
Tylko wydaje mi się że owiele łatwiej jest dodać dostępność do gry karcianej niż np do wyścigowej, albo innej, chociażby do WOW.
Wszyscy wiemy że GuideDev robi co może, poświęca swój czas, jeśli jakaś aktualizacja jest łatwa to robi ją szybko.
Kiedyś jednak Blizzard może zrobić taką aktualizację, że stwierdzi że nie da rady, albo po rostu już nie chce.
Dlatego myślę że trzeba pisać, nie licze że to coś da, ale przynajmniej warto próbować.

no ja też już napisałem

Do accessibility?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

W modzie do wowa jest o tyle fajniej, że on jest prawilną wtyczką i działa zazwyczaj bez względu na aktualizacje, no może poza tym, że nie ma wyrysowanych ewentualnych nowych map i trzeba łazić ręcznie wtedy, ale nad modem do WOWa pracuje zespół, więc to też inaczej..
Happy hacking

ja tam pisałem.

-- (Zuza):
Do accessibility?

--

Prawilną? Tzn że Blizzard jakoś ją wspiera? bo nie wiem co masz na myśli.
No właśnie, pracuje grupa ludzi a tu jedna osoba.

-- (Paulinux):
W modzie do wowa jest o tyle fajniej, że on jest prawilną wtyczką i działa zazwyczaj bez względu na aktualizacje, no może poza tym, że nie ma wyrysowanych ewentualnych nowych map i trzeba łazić ręcznie wtedy, ale nad modem do WOWa pracuje zespół, więc to też inaczej..

--

Nie, chodzi o to, że pisanie wtyczek do WOWa odbywa się w pełni na legalu więc nie trzeba robić dziwnych chocków klocków
Happy hacking

Rozumiem.

-- (Paulinux):
Nie, chodzi o to, że pisanie wtyczek do WOWa odbywa się w pełni na legalu więc nie trzeba robić dziwnych chocków klocków

--