Jako reakcja szybko zmodyfikowano wpis. Jeśli komuś na prawdę nie chce się rejestrować na discordzie, odsyłam do audiogames.net forum, no a jeśli komuś nie chce się tam też szukać, to o modzie sobie może tylko pomarzyć na chwilę obecną.
To wystarczy skorzystać z wtyczki translate do nvda i gotowe. Ja nie radze sobie z angielskim jakoś wybitnie i jak czegoś nie rozumiem, a napisane, to odpalam wtyczke i gotowe.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Czy mod już jest zaktualizowany do obecnej wersji HS?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Tak, faktycznie. Już jest. -- (Paulinux): Jest, to się dzieje prawie od razu
--
Podoba mi się bardzo to automatyczne zapisywanie dzienników walk do pliku txt, nie wiem od kiedy to dodali, ale ja dopiero wczoraj o tym przeczytałem. Wątpie że będę z tego korzystał może czasem, ale fajna rzecz.
a ktoś może mógłby napisać do autorów moda, aby przywrucili możliwość zmiany tali ze standardu na dzicz i odwrotnie? Bo taka funkcja już była, a teraz jej nie ma. A nie wiem jak do nich napisać. Jestem na diskordzie, ale nie wiem do kogo, albo na jaki kanał napisać.