EltenLink

Niestety aplikacja google play została zatrzymana. Jak naprawić?

Back to android

#1 daszekmdn

Problem mam. Nie mogę nic zrobić na telefonie bo co sekundę wyskakuje komunikat, mogę jakoś go ukryć czy coś aby cokolwiek zrobić?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-07-01 21:40

#2 Lowca_Androidow

Próbowałeś uruchomić bez karty sim i odinstalować google play?
Bez karty nie będzie połączenia z netem.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-07-01 21:47

#3 daszekmdn

Jest połączenie z Wi fi.

2018-07-01 22:04

#4 daszekmdn

a może i nawet go nie ma, ale dalej tak jest, tylko w obszarze powiadomień jest OK.

2018-07-01 22:05

#5 Lowca_Androidow

Wyłącz router żeby się nie łączył z wi-fi - może wówczas da się coś z tym zrobić.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-07-01 23:02

#6 daszekmdn

próbowałem, zresetowałem telefon do fabrycznych.

2018-07-01 23:03

#7 Lowca_Androidow

No cóż, to była ostateczność :(
Swoją drogą - ciekawa sprawa, że taka jedna apka potrafi nas unieruchomić jeśli chodzi o działanie telefonu.

2018-07-01 23:09

#8 misiek

Czy ja wiem czy net ma tu cokolwiek do rzeczy? Czy zaktualizowałeś Googleplay? Czy da się zamknąć i wymusić zatrzymanie i uruchomić ponownie? Jak mówiłem w twoim poprzednim wątku- wyczyść mu dane z poziomu managera aplikacji.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-07-01 23:33

#9 daszekmdn

Nie dało się zrobić nic bo co sekundę komunikat wyskakiwał. Przywróciłem tel do fabrycznych i jest OK.

2018-07-01 23:50

#10 misiek

Czyli problem rozwiązany?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-07-02 00:23

#11 daszekmdn

nie rozwiązany ale zutylizowany. Zamieciony pod dywan jak ogon pod kota gdy się wystraszy ;) bo rozwiązania bez utraty danych chyba nie ma a jeśli jest to nie na info wyświetlajace się co sekundę.

2018-07-02 02:59

#12 hryniek

a nie dało się tego okna przykryć np ekranem głównym i wtedy? NO, ale... TO już po fakcie, a mnie tu dość mało ostatnimi czasy.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-07-05 01:48

#13 daszekmdn

nie dało się.

2018-07-05 07:36

#14 hryniek

Dla ciekawości powiem wam, że też coś w podobie miałem jak jeszcze na swoim eleganckim lg f70 próbowałem sprawić żeby pamięć się zwiększyła i zapisywać apki na sd. Wszystko się posypało, też prawie wyjścia nie miałęm, ale... Ustawienia jakoś się przywrócić nie chciały, nie pamiętam dokładnie jak to się naprawiło, ale się naprawiło.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-07-05 12:21

#15 pates

daszek jaki fon?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-07-06 13:03

#16 daszekmdn

Xperia M2

2018-07-06 13:16

#17 pates

a to mój kolega miał raz to samo i jak to powiedział "tylko hard reset"

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-07-06 14:47

#18 misiek

To nieważne jaki fon- na kumpla Samsungu J5 było to samo.

2018-07-06 15:35