Te Panasonice są zbyt drogie. Szukam tańszej wieży z Dabem, maks od 100 do maksymalnie 1000 zł. Ma mieć te funkcje, które wymieniłem w poprzednim wpisie.
Spokojnie, spokojnie. nie gorączkujcie się tak, 1200 jak na zakup ło tak se to może być sporo :-) rozumiem kolegę. Sam takl teraz nie orientuję sie w wierzach i miniwierzach jako takich, jeszcze parę miesięcy temu widziałem coś ze średnim dźwiękiem za to dobrym chipem w środku za 400, 450 zeta, ale bij/zabij nie pamiętam co to było. Nie był to żaden kruger ani manta, cuś deczko lepiej wykonane, ale na pełnym chipie radia internetowego, więc all inclusive normalnie.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Tak, wiem, mam stały kontakt z kolegą Rolabem; FM głuchy jak pień, w tym Panasonicu, ale dab o dziwo poprawny do dobrego; wiadomo, że sporo zależy od anteny. - testowałem chwilę u drugiego znajomka to ciężko było tę głowicę przesterować więc dobrze.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT