ja pod ocr po kliknięciu wybierz tryby nie mam nic, więc martinus, nie, nie zadziała
po co mi sygnatura?
pates — Post 22 of 97
2021-09-01 18:15
Postaram się stary, polski plik poprawić do końca tygodnia, ale teraz szkołę mam ja, i widzący, z którym to robiłem.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
ten golden cursor plik działa jednak
No u mnie jakoś to działa @papierek.
May the force be with you!
działać działa, ale nie wiem, gdzie jest tryb pojedynku -- (patras): ten golden cursor plik działa jednak --
po co mi sygnatura?
Ja mam ustawione w golden cursorze pojedynek i jest gites.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
zyli w co klikasz po kolei napisz, czy masz jakiś inny plik golden cursorowy? Ja jak klikam w duel to się nic nie dzieje
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Ja mam ten plik od patesa i używam sobie skrót insert control l i wybieram sobie pojedynek i potem wciskam numeryczny enter.
pates — Post 30 of 97
2021-09-01 20:37
Tak
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Połączone patesowe rzuć wyzwanie z tym, co tamten gościu z audiogames zrobił bo tam nie ma rzucania wyzwań
po co mi sygnatura?
A co do tego multi, to może ktoś mi je wyjaśni? Bo jak wczoraj prubowałem to nie miałem efektu. No i tylko ocr pokazywał włącz ustawienia chatu itp.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Ja używam pliku patesowego trochę lekko porzeszorzenego, bo dodałem sobie swoje deki i jest tam karczemna bójka i też pojedynek.
I nawet da się rzucić komuś wyzwanie.
pobierzcie ostatni Papierka tam wszzystko jest, potem opiszę jak to zrobić, albo Papier opisz bo rzucałeś ostatnio
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Najpierw wchodzisz do listy znajomych, a później wybierasz rzuć wyzwanie i musicie być w głównym mennu. Można też oglądać też kogoś trasmisję.
No a u mnie nie zadziała. Bo rozdzielczość mam 768 na 1366
Musisz mieć rozdzielczość full hd.
no to hyba nie mam takiej.
1920.1080 musi być.a dla niszych ekranów niema pliku raczej