pachinko da się jeszcze jako procę dać bo jest czymś takim nie? I pytanko jak przetłumaczyć shooter? Pistolety są, karabiny też, karabinki itd więc jak?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
No w cioci wikipedi pisało, że to japońska gra. Połączenie pindballa i bilarda.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
chyba na plecach i jak idzie to się garbi i rękoma ziemi dotyka gdysz jest to zbyt ciężkie. Ale tak samo można się zapytać gdzie on trzyma te kserokopiarki, pcty itd
ogulnie translacja jest zrobiona gdzieś w 25procent, jak ktoś chce może tu albo na pm zgłosić się albo do betatestów albo do pomocy, chętnie przeczytam wasze opinie, zgłoszone błędy. Więc, jak ktoś chce to tu albo na pm
Pomógłbym ale nie wiem czy czas mi na to pozwoli. Takie tłumaczenia to nie jest takie hop siup jak się każdemu wydaje. Chodzi o poprawność budowy zdań, ortografie, interpunkcję i najważniejsze, masa gamingowych terminów i trzeba je po prostu znać. Przykłady? pachinko i inne więc i znajomość klimatów z kraju kwitnącej wiśni.
no właśnie, to jest prawda. Dla tego zacząłem to robić gdzieś w maju a narazie tego tak całej masy zrobionej nie ma. Co do tych terminów to ja i kolega te na wylot znamy, kolega wgl bk przechodzi chyba 100 raz. Ps. Jakbyś jednak chciał pomóc to chętnie to przyjmę.
This site uses cookies to enhance your experience.