Kanały informacyjne
Back to Problemy z oprogramowaniem#1 pates
Witam! Pojawiło mi się takie coś. Nie mogę tego wgl zamknąć ani nic. Przeszkadza mi to na pasku i wgl na komputerze. Co mam z tym zrobić?
#2 daszekmdn
Serio, pierwszy wynik...
https://www.google.com/search?q=how+to+delete+news+from+taskbar
#3 pates
Tylko widzisz. To nic nie dało. Dla tego pytam. Takto bym nie pytał.
#4 nuno69
A drógi wynik? Tak dla informacji ja nigdy tego shitu nie miałem, ciekawe czemu.
#5 Paulinux
No to opisz co zrobiłeś krok po kroku i jaki jest efekt.
#6 pates
To znaczy? Na pasku nie było nic , kompletnie nic a propo tego. W ustawieniach edge niby wszystko ukryte i wyłączone, ale to nadal gdzieś siedzi.
#7 pates
Już nie robiętak jak kiedyś, że pytam bez uprzedniego sprawdzenia w innych źródłach.
#8 pates
Dobra, udało się wyłączyć! Głupia sprawa, wystarczyło wyłączyć opcję połącz przyciski paska zadań. Ale raczej bym się tego sam nie domyślił, pomógł mi kolega.
#9 daszekmdn
Co nie zmienia faktu, że tak to wyglądało. Jeżeli wyniki z Google nie pomagają, warto opisać, co już zostało zrobione.
#10 pates
Generalnie sprawa wyglądała w sposób następujący.
Napisane było, żeby wyłączyć na pasku narzędzi wiadomości i zainteresowania. Problem byłjednak taki, że takiego czegoś nie było, tam gdzie być powinno. Nic, kompletnie nic.
Był też jakiś sposób z ms edge, ale tam kompletnie dziwactwa.
Wkońcu 1 kolega widzący się połączył przez remote tak, też używa nvda i okazało się, że nigdzie o tym nie było pisane, ale trzeba było przełączyć łączenie przycisków na pasku i bim, wiadomości i zainteresowania wyskoczyły z pudełeczk.a
#11 daszekmdn
Jak nie było. Ja to w nocy zrobiłem.
#12 pates
No widzisz. U mnie nie było. Mogę ci to pokazać.