Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Back to Dostępne gry video#621 Paulinux
Od czterech osób w górę nie dociąga randomów tylko gra się w pomniejszonym składzie. Jak będziesz chciał to kiedyś bardzo chętnie się przyłączę.
#622 Postukujacy
Bardzo chętnie, musimy się zgadzać.
W ogóle mój nick podam dla chętnych. Pododawajta mnie tam: StukuPuku#21981
#623 Paulinux
Chyba nie poszło bo nie powiedziało mi nic że wysłało.
Dla chętnych mój nick:
Paulinux#21411
a gdyby nie poszło to mail
paulinagajoch@gmail.com
#624 Celtic1002
A jak grać ze znajomymi w ustawkę?
Anna Frankowska
#625 Postukujacy
Kiedyś przy jednej osobie mi wyskoczyła opcja zaproś do ustawki. W sumie nie wiem kto to ma, a kto nie.
#626 Paulinux
Raczej wszyscy to mają
#627 pates
Jak klikasz na znajomego masz zaproś do ustawki. Potem zapraszasz kolejnych i pow ciśnięciu graj, jeśli jest was więcej lub 4, gra się rozpocznie, jeśli mniej będą dociągani inni randomowie, ale wtedy będzie wasz wszystkich 8.
#628 Postukujacy
TO co, możę dziś coś? O jakiejś 20:30?
#629 Postukujacy
Widzę nas 3 online. Jeszcze 1 ktoś i by można popróbować :)
#630 Paulinux
O kurde, nie widziałam tego ale też dzisiaj miałam problemy z siecią. Ale jutro jak najchętniej
#631 Celtic1002
Dobra, to jakcoś, to mój battletag to ZapalonyMag#2171
Anna Frankowska
#632 Postukujacy
Może teraz? Byłoby 4dośćo nline.
#633 Celtic1002
Kurde, nie widziałam. :D
Anna Frankowska
#634 Postukujacy
Możę dziś? :D
#635 Celtic1002
No może się uda. :)
Może byśmy jakiś grupowy chat stworzyli, ci, co chcągrać, co by wątku nie zaśmicać.
Anna Frankowska
#636 matius
W grupie Hearthstone stworzyłem wontek: "Wspulna ustafka". W nim można się zapraszać na ustafkę. Może będziecie mieli inny pomysł, aby działało to jak najlepiej.
Wontek jest w forum: "Ustafka".
#637 yxpodols
Witajcie. Chętnie pogram i wymuienię się doświadczeniami w hearthstone. Szczególnie interesuje mnie tworzenie talii iosiągnięcie sukcesu w ustawce. Chętnie też z kimś pogram. Mój nick to:
AdmirałNagum#2211
#638 Postukujacy
Trzeba sporo czasu poświęcić i pilnować interesu zdobywając poziomy żeby kręciło się złoto i punkty. Za niektóre poziomy dostajesz pakiety kart, a inne pakiety kart możesz kupować za złoto.
#639 matius
Od niedzieli, a może i wcześniej jest nowa mini seria. Kosztuje 2500 złota wersja zwykła. Złota zaś 10000 złota.
#640 guliwer
od czwartku.