Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Back to Dostępne gry video#541 mojsior
chyba są wszystkie ale nie wiem, bo sam nie ukończyłem tych dostępnych
#542 Zuza
księgi tak
klienta.
#543 matius
Wszystkie rozdziały Księgi Najemników i Księgi Bohaterów. Wszystko można zrobić bez potrzeby korzystania z ocr. Dodatkowo dostępna jest przygoda: "Lodowa Korona" oraz "popioły rubierzy" z przygodą Ilidana.
#544 Celtic1002
Czy Wam też nie działa najnowsze HeartStone? Bo ja dziś uruchomić nie mogę. Znaczy uruchamia się, a jakże, ale bez trybu dostępnościowego.
Anna Frankowska
#545 pates
Musisz czekać na moda, jakieś kilkanaście kilkadziesiąt minut za pewn
#546 zegarmistrz
WIadome kiedy będzie udostępniony tryb najemnicy?
#547 Zuza
nie będzie. Na razie
klienta.
#548 Zuza
Blizzard has [announced]( that the mode will no longer get any new content. As such there are no plans to make it accessible at this time. You may be able to play using a combination of AutoHotkey scripts and GoldenCursor positions, which can be found on the Discord server.
-- (zegarmistrz):
--
klienta.
#549 AXM04
404 page not found.
-- (Zuza):
Blizzard has [announced](https://hearthstone.blizzard.com/en-us/news/23892226) that the mode will no longer get any new content. As such there are no plans to make it accessible at this time. You may be able to play using a combination of AutoHotkey scripts and GoldenCursor positions, which can be found on the Discord server.
-- (zegarmistrz):
--
--
#550 Zuza
Wybacz. Chodziło mi o samą informację. Już poprawione
klienta.
#551 mojsior
a szkoda wielka bo to według mnie był najlepszy tryb, no cóż nie sprawdził się blizzardowi i tyle.
#552 bobo22
W ogule nie mogę rozpocząć partji.
Niedość że, to utraciłem prawie dostęp do konta, bo straciłem apkę authenticatora i usunąłem nr telefonu
Teraz pewnie jak coś mi się z kompem stanie, to o tym moim koncie będzie można tylko kurwa zapomnieć
Czy ktoś wie, jak to naprawić?
#553 matius
Witajcie. Nastąpiła ciekawa rzecz. Blizard zaktualizował grę, a aktualizacja moda powoduje u mnie, że gra się uruchamia na chwilę, a potem znika. Nie pokazuje się zaden błąt.
#554 Adasadula
Całkiem normalne, sprubuj zaktualizować moda za jakiś czas, poprostu mod jest jeszcze nie aktualny.
-- (matius):
Witajcie. Nastąpiła ciekawa rzecz. Blizard zaktualizował grę, a aktualizacja moda powoduje u mnie, że gra się uruchamia na chwilę, a potem znika. Nie pokazuje się zaden błąt.
--
#555 patras
cytat
Endefx#2114 (EU, NA) : Wczoraj o 21:29Hi all! I have uploaded a version of HearthstoneAccess compatible with the newly released version 27.6. In this version Blizzard completely rewrote the traditional Hearthstone tutorial, consequently a large amount of time will be required to make it accessible. Therefore this version of the mod is ment for existing players only and can only be installed using the manual patching method. Please do not share it with those who have never played the game before. The main link used by the autopatcher will be updated as soon as the mod supports the new tutorial.
#556 matius
Dzięki za odpowiedź.
#557 Celtic1002
Mam to samo, mimo aktualizowania patchera. :)
-- (matius):
--
Anna Frankowska
#558 matius
Teraz trzeba poczekać aż ogarną tutorial. A na diskordzie jest nowy link, osobno i trzeba ręcznie zainstalować moda.
#559 Celtic1002
Dzięki. :)
No to poczekam. :)
-- (matius):
Teraz trzeba poczekać aż ogarną tutorial. A na diskordzie jest nowy link, osobno i trzeba ręcznie zainstalować moda.
--
Anna Frankowska
#560 bobo22
Wrzucisz link?