Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Back to Dostępne gry video#481 papierek
Ktoś wie, jak odpalić ukończyć prolog rycerza śmierci?
#482 patras
niestety ocr jak narazie ziom
#483 Zuza
A który patch działa?
klienta.
#484 patras
no najnowszy ze wczoraj
#485 papierek
Na discordzie jest przeklejony tylko jeden link, są jakieś nowsze patchy?
#486 Zuza
z tego samego linka @Papierek
klienta.
#487 pates
Idę ostro testować.
#488 guliwer
Bardzo dobrze że znaleźli się ludzie, którzy poświęcają swój czas, robią coś fajnego dla innych, pewnie jakbym umiał programować też bym to robił.
Nazywanie ich desperatami jest delikatnie mówiąc lekkim przegięciem.
Albo osoba która używa tego słowa nie bardzo wie co to słowo oznacza.
#489 mojsior
a ja uważam że to właściwe określenie, bo tak ich zdesperowało że hearth stone access kończy żywot że wzieli się do pracy, a ciekawe jest to, że jakoś wcześnie to mało kto się kwapił żeby guide dewowi pomóc, więc określenie jak najbardziej na miejscu.
#490 guliwer
No tu się mylisz, do GD zgłaszało się dużo ludzi, może po prostu GD im to tak źle tłumaczył, albo zawile że rezygnowali. Zauważ że jak wrzucił skróconą wersję krok po kroku co trzeba robić, to się za to wzieli. I to głównie jedna osoba, kilka kolejnych mniej.
Poza tym i tak w to nie grasz to po co tak się tym przejmujesz:)
Zajmij się graniem, testowaniem i krytykowaniem gier bo to Ci najlepiej wychodzi.
#491 mojsior
skąd wiesz że nie gram.
Poza tym guide dew wcale taki mądry nie był, gdyby nie mój kolega który to guide dewowi napisał jak sobie zdekompilować hearthstone to nic by teraz z tego moda nie było Wcześnie guide dew musiał się męczyć z asemblerem, więc nie dziw, że nikt mu nie chciał pomóóc ..
Tak naprawdę hearthstone nie jest zaszyfrowany więc facet sobie robił pod górkę, bo można bez żadnych ceregieli jak się wie czego użyć zdekompilować kod hearthstone do postaci oryginalnego kodu.
Swoją drogą podppwiedział guide dewowi jak można dynamicznie udostępnić wszystkie rzeczy w grze.
Ja guliwerze sympatyczny krytykuje gry konstruktywnie, grając w nie uprzednio i piszę przynajmniej prawdę, poza tobą który z kosmosu wiesz, że nie testję hearthstone, a wyobraź sobie, że testuję, a nawet gram w przygodę tą z króla lisza.
I gemba mi się cieszy że to teraz tak zostało ułatwione z pisaniem tego moda.
#492 mojsior
co do tej nowej przygody, to dam kilka wskazówek.
Jak chcecie wejść w tą przygodę to pamiętajcie o wyłączeniu moda klawiszem f9, żeby można było klikać w obiekty.
NOwa przygoda znajduje się bez pośrednio w trybie przygód, a nie w księgach.
Po kliknięciu w tą przygodę ocr może być tak że ocr nie będzie rozpoznawał przycisku graj, należy myszkę ustawić mniejwięcej na środku no tak bliżej góry ekranu i zjechać nią tak na prawo.
Kiedy najedziemy na tą opcje, usłyszymy taki głośny trzaskający dźwięk, te ciche kliknięcia to są opcje które nas nie obchodzą.
Po skończonym dialogu jeśli nam się będzie rozpoczynać rozgrywka ocrem szukamy opcji na przód, dalej to już gramy jak wcześnie czyli włączamy moda tym samym klawiszem.
Jak narazie według mnie to jedna z najlepszych przygód.
Trochę jestem w temacie, no bo gram w rozszerzenie do wowa classic, które przecież też jest powrotem króla lisza, jednak żeby tam się dowiedzieć czegoś o nim, to musiał bym daleki level tam wbić chyba 70-ty, czy może wyższy.
Acha czy uwas działa sklep, bo u mnie po wejściu w dowolny zestaw lub pakiet mod milknie i nie można dowiedzieć się o szczegółach tego co kupujemy i kupic zestawu.
#493 Paulinux
U ,nie też nie działa
#494 mojsior
ok dobrze wwiedzieć, pewnie to zostanie poprawione i może zdąże kupić zestaw z tego dodatku
#495 guliwer
ta przygoda to jakaś totalna łatwizna, bardziej chyba dla zapoznania się z nową klasą.
Małe sprostowanie za wyłączenie i włączenie moda odpowiada f8 a nie f9, ale pewnie to literówka była.
Polecam wkleić do GC to:
March of the Lich King = "1346,361"
March Prologue 1 = "930,700"
March play = "1444,882"
March Prologue 2 = "1102,542"
March Prologue 4 = "484,536"
March Prologue 3 = "579,337"
będzie łatwiej.
Hmm a próbowaliście z ocrem jak już wejdziecie w to co chcecie kupić?
#496 Zuza
Ja już mam zestaw z pomocą oka
klienta.
#497 Zuza
I jeszcze nie ogarniam tego ryceża. Wiem, może jestem dziwna
klienta.
#498 pates
Jaki zestaw?
#499 Zuza
Coś z Arthasem
klienta.
#500 pates