Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Back to Dostępne gry video#261 pates
No ale jest błąd, nie ma spacji w jednym miejscu.
Twoistronnicy
Twoi stronnicy.
#262 nuno69
OK, poprawiłem.
#263 matius
Co mogło się zmienić w dzisiejszej aktualizacji moda?
#264 nuno69
#265 pates
Nie ma nadal tej poprawki
#266 pates
Sekret multi odkryty! Jutro stream, pokażę co i jak! To prostrze, niż myślicie!
#267 Zuza
Oo jest aktualizacja hearthstone. Ciekawe czy dzisiaj będzie patch
klienta.
#268 patras
o ciekawe
#269 Zuza
dialog Your version of Hearthstone Access is out of date, but the new version isn't available yet. Please wait for Guide Dev to release the new version, czyli czekamy
klienta.
#270 pates
Coś wiadomo?
#271 patras
to jest wiadomość od guide dev
alright, so. Just a heads up for everyone: I just downloaded today's patch and it looks like the main menu interface was completely revamped to cater for Mercenaries so this may take a little longer as I need to fix a bunch of stuff. Also note that quite a few things changed place such as solo adventures, arena, tavern brawl and others so GC scripts will likely need to be updated as well
#272 Zuza
Ooczyli pewnie blizzard zrobił dużą aktualizacje
klienta.
#273 patras
no koło 1gb ponat
#274 pates
Hmmmm, może doda to multi? Bo znowu budować skrypt w gc teraz będzie ciężej z ówagi na rok szkolny, przynajmniej dla mnie
#275 papierek
już mod jest, ale niestety kilka rzeczy trzeba zupdatować w heardstone.gc, takie to jest życie.
Ale część działa. Ale OCR sobie nie radzi w tym menu inne tryby.
#276 nuno69
Taa teraz na gore wypchneli tych nowych najemnikow.
#277 matius
Dla wszystkich zainteresowanych przekazuje informację od autora moda:
Crafting and disenchanting cards is planned for the next version of the deck builder so it'll come, don't worry! As for multiplayer, friendly games will come first and ranked will come afterwards. Things like arena and tavern brawl will probably come later but I'm not sure when yet. Have fun!
#278 Agata.d
Eee, a dało by się tak na polski w skrócie to przełożyć? Nie wszyscy są orłami z angielskiego i niektórzy tak jak ja rozumieją go w stopniu niewielkim, zwłaszcza angielski klepany przez gadacza.
#279 pates
Autor teraz chce dodać resztę od deck buildera
#280 Agata.d
Dzięki. 🙂