Witam! Mam pewną proźbę. Jest tutaj ktoś, kto może mi zkompilować pewien program w c plus plus?? Dev cpp nie chce tego zrobić z dziwnego powodu. Plik w załączniku i dzięki z góry.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
To niemożliwe. W tym kodzie są po prostu błędy. Tak naprawdę trzeba poświęcić tu nieco czasu, by go połatać. Na chwilę obecną go nie skompilujesz za grosz. Choć przy okazji widzę, że wymagany jest FMOD, a więc musisz pobrać FMOD Studio API i pododawać biblioteki inc i lib w ustawieniach kompilacji. Nie wiem, jak to zrobić w Dev-C++, bo od lat używam Visual Studio, ale pamiętam, że to nie było trudne. Tylko, jak mówiłem, zanim to skompilujesz, czeka Ciebie sporo roboty z poprawianiem kodu.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
@Nuno niee, ja mam inne plany na ten silnik. Umiał byś to doprowadzić jakoś do używalności? Co jest z nim nie tak, możesz to jakoś wytłumaczyć? Tutaj dla pewniaka umieszczam jeszcze oficjalny plik z pakietami od dewelopera.
Eh, jak trzeba to zerknę, a przynajmniej spróbuję, ale to dopiero za miesiąc, jak po przeprowadzce stacjonarkę odpalę. Nie zamierzam na laptopie instlować tego śmietnika jakim jest vs.
Na c++ się nie znam wogule, przyznaję się. Już bardziej na pythonie coś tam zrobię, generalnie raczej nie zamierzam się uczyć języków gałęzi c, no chyba że tak jak psałem w stopniu pozwalającym użyć silnika, a to już umiem.