EltenLink

przechodzenie gier z zamkniętymi oczami

Back to Pozostałe gry

#1 balteam

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-08-02 13:18

#2 papierek

I to my niewidomi narzekamy xd fakt, że oni mają sporo łatwiej, bo wcześniej już to widzieli, ale i tak wyczyn jak holera.

po co mi sygnatura?
2021-08-02 15:40

#3 johnson

To się nie chce wierzyć. Może kierowany przez kogoś od bidy cośtam bym przeszedł, ale całej teorii, gdzie tu walnąć, gdzie skoczyć, to nie wiem, czy bym to spamiętał. Znanym jamrajem to trochę tylko w szybie wętylacyjnym pohasałem, ale i tak żadnych skrzyń, nie przywaliłem w żaden wiatrak, co by zniknął. Trochę próbowałem coś z Ghost In The Shell, ale po niedłógim czasie i rozwaleniu iluś robotów i tak czy to jakiś helikopter, albo podobna maszyna mnie rozwalała.

2021-08-02 15:48

#4 papierek

shanka się udało, ale wiadomo, że to zupełnie inna liga gier

po co mi sygnatura?
2021-08-02 15:50

#5 papierek

no i inna liga ludzi, to są gamerzy profesjonalni. :P

po co mi sygnatura?
2021-08-02 15:50

#6 daszekmdn

Od dawna chodzi mi po głowie, aby zrobić eksperyment i dać widzącym gry audio i zobaczyć jak sobie z nimi poradzą.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2021-08-02 15:52

#7 johnson

Chciałbym mieć kogoś takiego, kto mógłby ze mną właśnie takie coś zrobić. Z widzącym kimś to może jeszcze zagram, ale jakoś żeby nauczyć jakichś nawet podstawowych audiówek to nic z tego.

2021-08-02 15:56

#8 balteam

Pamiętajcie, że ci ludzie poświęcają setki godzin na poznanie gry, nie tylko na jej przechodzenie.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-08-02 22:40