przechodzenie gier z zamkniętymi oczami
Back to Pozostałe gry#1 balteam
Coś dla nas, ciekawe czy ktoś się podejmie. Koleś zaliczył 1 z tytułów "sekiro"
Nie znam tego nawet, ale newsa wrzucam.
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMigwFodHRwczovL3d3dy5wcGUucGwvbmV3cy8xNTk5NzMvc3BlZWRydW5uZXJ6eS16YWxpY3phamEtZ3J5LXotemFzbG9uaWV0eW1pLW9jemFtaS1uaWVzYW1vd2l0eS13eWN6eW4tdy1zZWtpcm8tc2hhZG93cy1kaWUtdHdpY2UuaHRtbNIBAA?oc=5
#2 papierek
I to my niewidomi narzekamy xd fakt, że oni mają sporo łatwiej, bo wcześniej już to widzieli, ale i tak wyczyn jak holera.
#3 johnson
To się nie chce wierzyć. Może kierowany przez kogoś od bidy cośtam bym przeszedł, ale całej teorii, gdzie tu walnąć, gdzie skoczyć, to nie wiem, czy bym to spamiętał. Znanym jamrajem to trochę tylko w szybie wętylacyjnym pohasałem, ale i tak żadnych skrzyń, nie przywaliłem w żaden wiatrak, co by zniknął. Trochę próbowałem coś z Ghost In The Shell, ale po niedłógim czasie i rozwaleniu iluś robotów i tak czy to jakiś helikopter, albo podobna maszyna mnie rozwalała.
#4 papierek
shanka się udało, ale wiadomo, że to zupełnie inna liga gier
#5 papierek
no i inna liga ludzi, to są gamerzy profesjonalni. :P
#6 daszekmdn
Od dawna chodzi mi po głowie, aby zrobić eksperyment i dać widzącym gry audio i zobaczyć jak sobie z nimi poradzą.
#7 johnson
Chciałbym mieć kogoś takiego, kto mógłby ze mną właśnie takie coś zrobić. Z widzącym kimś to może jeszcze zagram, ale jakoś żeby nauczyć jakichś nawet podstawowych audiówek to nic z tego.
#8 balteam
Pamiętajcie, że ci ludzie poświęcają setki godzin na poznanie gry, nie tylko na jej przechodzenie.