bratczyk96 — Post 121 of 127
Muzyka Kiedyś z kolejną zatańczysz znów, a więc jednak się nie zmieniłeś. Wszystkie twoje dziewczyny znam, wszystkie, które za nos wodziłeś. Kiedy ci będzie wreszcie dość, czekam na to od lat, mój miły. Kiedy przeszkodzi ci w tym ktoś i zostaniesz mym jedynym. Dlaczego ty mi w głowie zawrócisz? Zawróciłeś spojrzeniem swoim słodkim, mnie zwabiłeś. Czy powiesz, że nadeszła wreszcie chwila, która tylko dla nas była? Dlaczego ty mi w głowie zawróciłeś spojrzeniem swoim słodkim, mnie zwabiłeś? Tak, ach, powiedz, że nadeszła wreszcie chwila, która była w nas. Na ulicy widziałam cię, moje serce mocniej biło. Czemu ciągle odrzucasz mnie? Me marzenie się nie spełniło. Ciągle cię przed oczami mam i nie mogę już czekać dłużej. Nie mogę już czekać dłużej.
Przetańczyć z tobą chcę całą noc I nie opuszczę cię już na krok Czekałam jak we śnie, abyś ty objął mnie Więc teraz już wszystko wiem Przetańczyć z tobą chcę całą noc Niech na nas gapią się No i co? Już każdy o tym wie Że ty też kochasz mnie Więc wszystkim na złość Przetańczmy tę noc Bo życie tak krótkie jest Ja za tę noc chętnie oddam Pięć najpiękniejszych lat Nie liczy dni Kto szczęście chce śni Stąd taki gest dzisiaj mam