Hej hej. Jest już temat niewidomi w literaturze. Zróbmy i w muzyce. Ja wiem, że Stevie Wonder, ja wiem, że Boccelli, tak? Ja wiem, że mc sobieski, xd, ale kto jeszcze? WIem, że są, nie zawsze pamiętam, jak się nazywają. Szukajcie, a znajdziecie.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Jeszcze z naszych jazzowy pianista, Mieczysław Kosz. Trudno znaleźć gwiazdy światowego formatu, ale jest parę osób, które płyty nagrali chociażby Romek Roczeń, Wiesia Stolarczyk i paru innych, jednak na listach przebojów ich raczej nie uświadczymy.
Aa, no i niejaki Kevin Reeves. Taaki wokal, taakie aranże, normalnie spokojnie może iść w zawody z wielkimi rockmanami tego świata. Z baardzo ogarniętych muzycznie ludzi niezły wariat z Wielkiej Brytwanny Andre Louis, który jakąś płytę nagrał, udziela się w jakimś tam zespole i muzykę do różnych podcastów, gier ii innych tworzy.
Jeszcze u tzw Ruskich jest parę osób, ja znam dwoje - Dinara Gatina się chyba zwie co ma całkiem niezły wokal, ale nie wiem czy płyty nagrywa, bo słyszałem tylko jedną piosenkę i wyszło to fajnie. Nota bene aranż też jakiś niewidomek robił, ale nazwiska nie pomnę.
hm a Damian Pietrasik w zespole albo solo czegoś nie wydał? Ja go znam z pływania, chyba srebro zdobył grzbietem na paraolimpiadzie w 2008 albo jakośtak.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Anna Frankowska
This site uses cookies to enhance your experience.