EltenLink

#61 daszekmdn

Tak. Mogę w instalkach poszukać i podesłać.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-11-10 00:32

#62 patrykkubaszczyk Archived

to ja też poprosze
--Cytat (daszekmdn):
Tak. Mogę w instalkach poszukać i podesłać.

--Koniec cytatu

2018-11-10 08:19

#63 daszekmdn

Akurat mam podpięte Koty, więc łapcie:
http://pixeldash.pl/pliki/Entombed-Install.exe

2018-11-10 08:55

#64 patrykkubaszczyk Archived

nie działa mi ta gra muwi an error ockerd cośtam save
--Cytat (daszekmdn):
Akurat mam podpięte Koty, więc łapcie:
http://pixeldash.pl/pliki/Entombed-Install.exe

--Koniec cytatu

2018-11-10 09:53

#65 exterminator

chodziło mi o pełną wersję a nie o demo co zrobić żeby była pełna bo chciałem zdobyć.

Time to exterminate.
2018-11-10 10:45

#66 patrykkubaszczyk Archived

ja też
--Cytat (exterminator):
chodziło mi o pełną wersję a nie o demo co zrobić żeby była pełna bo chciałem zdobyć.

--Koniec cytatu

2018-11-10 10:54

#67 daszekmdn

Kupic trzeba/

2018-11-10 11:30

#68 mojsior

pełną wersję entombed teoretycznie można kupić na blind-games.com, mówię teoretycznie bo od dawna projekt został porzucony, więc nie wiem czy jest to możliwe, z autorem gry też nie ma jak się skontaktować.
O ile pamiętam to to kosztuje gdzieś 30 dolców, więc próbować kupić możecie.
Jednak demo starcza wam na przejście siedmiu pienter, co da wam obraz jak ta gra wygląda.
Uważam że jak na demo to sporo zrobimy.
Ci co mają systemy od win 8 w górę to polecam pobrać ostatnią betę z tąd
www.blind-games.com/newentombed
Beta jesyt podciągnięta pod framework 4 a nie tak jak wersja stabilna pod framework 3.5 więc na nowszych systemach działa to bez crashów.
Jedyne czego będziecie potrzebować to microsoft sql, ale on zainstaluje się razem z grą jeśli go nie macie.
O ile wiem to framework 4 i xna framework są dołączane do windowsów więc nie musicie tego instalować.

2018-11-10 11:36

#69 mojsior

co do super egghunt plus, to rzeczywiście jest możliwość upgradu zwykłego super egghunt do wersji plus za do słownie kilka złotówek.
W wersji zwykłej mamy zwykły klasyczny tryb znany ze starej gry egghunt, gdzie zbieramy jajka na co mamy 3 minuty i tyle ile zbierzemy to tyle nam jest liczone w punktach.
Drugi tryb to ten który znacie ze starszego super egghunt, czyli dochodzą bonusy w postaci zegarów, które to przedłużają nam dodatkowy czas o 30 sekund.
Dodatkowo, jeżeli zbierzemy w przeciągu paru sekund 10 jajek to znajdziemy się w trybie boost w którym to chodzimy szybciej.
Dodatkowo pojawia si,e nam kura, która jak nie będziemy ostrożni dziabnie nas i zabierze nam kilkanaście cennych sekund.
Kiedy rozszerzymy do wersji plus, to zdobywamy możliwość zbierania osiągnięć tak zwanych trofełów, co się przekłada na odblokowywanie różnych trybów rozgrywki.
Uwierzcie mi że niekiedy trzeba się nieźle napocić żeby odblokować wszystkie tryby.
Z trybów które znam to mamy survival czyli musimy uciekać przed kurczakami i przeżyć jak najdłużej zbierając jajka, oczywiście kurczaki przyśpieszają więc jest coraz trudniej.
Kolejny fajny tryb to chicken cuube czyli musimy zabijać kurczaki ale w odpowiedni sposób będąc w trybie boost.
Jeszcze mamy tryb minute rush, czyli musimy zebrać jak najwięcej jajek w minutę.
Z tego co pamiętam to mamy tryb mixup, który to co parę sekund zmienia nam ułożenie całej planszy, więcej nie pamiętam.
Uważam, że akurat warto to kupić, choćby ze względu na śmieszne odzwywki wypowiadane przez liama ervena podczas odblokowywania trofeów.

2018-11-10 11:48

#70 matius

A jak to kupić?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-11-10 11:53

#71 mojsior

ale co

2018-11-10 11:55

#72 pates

jest jeszcze backwarts który odwraca klawisze, i coś co się nazywa chyba ewil clocks który sprawia że zegar zabiera 30 sekund, ale nie jestem pewien jak to dokładnie się nazywało.
Mixup jest, a jeśli gkogoś interesuje całość na kanale Liama jest nagrany letsplay z tym

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-11-10 12:31

#73 patrykkubaszczyk Archived

czy ktoś mi napisze z kąd pobrać grę braillemon, w kturej działa zapisywanie?

2018-11-10 12:37

#74 matius

Hodziło mi o te jajka plus.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-11-10 13:24

#75 mojsior

na l-works.net, to robisz przez paypala tyle że klucz z danymi masz na stronie do której cię przekierowuje po zakupie, tak przynajmniej było kiedy ja to kupowałem

2018-11-10 13:56

#76 exterminator

wiem jak wygląda demo,
ale baaaardzo chcę pełną wersję entombet

Time to exterminate.
2018-11-10 14:14

#77 exterminator

nie da się kłupić szkooooda.

Time to exterminate.
2018-11-10 14:14

#78 nuno69

Entombed nie kupicie, co za tym idzie udostępnię, co trzeba.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-11-10 16:47

#79 pates

ok, dzięki.

2018-11-10 16:53

#80 pates

szukam dreamlanda na androida

2019-07-24 15:58