Forum

Eltenowa licytacja na rzecz Fundacji

Archiwum Eltena

pajper

#41 ·

1 likes
O, na przykład teraz.
Ale co ja zapowiadam. To wy szukajcie. Generalnie licytacje będą się pojawiać co jakiś czas, a kto nie sprawdzi, ten straci. :D
No chyba że jakaś dobra duszyczka podpowie w tym wątku. :P
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

daszekmdn

#42 ·

Edited 1 likes
Dlaczego w sumie wyświetla się tylko 1 użytkownik licytujący?
Premium: Astenka, cena 410 zł, a wcześniej było to 300 zł, więc hmm, ktoś musiał podbić stawkę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

balteam

#43 ·

Pamiętajcie, że kto wygra licytację, musi zapłacić, a nie tylko tyle, że zwycięży w konkursie kto da najwyższą kwotę: D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

papierek

#44 ·

1 likes
Nowa licytacja! Gorąco polecam!
po co mi sygnatura?

nuno69

#45 ·

Serdeczniee zaprszam do licytowania aukcji papierka! Sam z wiadomych przyczyn nie policytuję (po prostu nie potrzeuję takiego kursu), ale zapraszam!
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

nuno69

#46 ·

Można wprowadzić jeszcze swoją ofertę?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

papierek

#47 ·

4 likes
Pojawiła się nowa, bardzo interesująca aukcja, takiej nagrody nie dostaniecie państwo nigdzie!
po co mi sygnatura?

balteam

#48 ·

@Nuno tak, pisz do Pajpera.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

pajper

#49 ·

1 likes
Licytacja "Nic" została wygrana przez użytkowniczkę ewelinka.
Bardzo dziękuję za udział.
Wszystkie szczegóły dotyczące płatności przekażę zwycięzcom po zakończeniu całej akcji. :)
#StandWithUkraine

piter9521

#50 ·

A jak zaśledić licytację?

pajper

#51 ·

1 likes
Z początku planowałem, ale ostatecznie zdecydowałem się na dużo prostsze rozwiązanie. Po prostu jak ktoś przebije Twoją ofertę, dostaniesz powiadomienie.
#StandWithUkraine

papierek

#53 ·

1 likes
no, tylko uwaga, to się chyba nie pojawi w co nowego, z tego co zaobserwowałem. W każdym razie ładnie nam się licytacja rozprzestrzeniła. Ale że nic zgarnęło 100 zł, to chyba będzie hit tej licytacji.
po co mi sygnatura?

ambulocet

#54 ·

3 likes
I w sumie fajny symbol tego, o co tak naprawdę w tej zabawie chodzi.
Przyjaciel tworzy w nas nową przestrzeń, która prawdopodobnie nie zaistniałaby nigdy, gdybyśmy go nie spotkali. Tylko dzięki niemu rodzi się w nas nowy świat. – Anaïs Nin

daszekmdn

#55 ·

3 likes
Dlaczego autorzy licytacji mogą je podbijać? Na wszystkich portalach aukcyjnych taka praktyka jest zakazana.

pajper

#56 ·

1 likes
Chyba dlatego, że nie przewidziałem takiego procederu. Ale z perspektywy Fundacji to tym lepiej.
Problem większy jest, gdy pieniądze idą do autora aukcji. Wtedy może sobie wpisać i 9999 zł i nie traci na tym ani złotówki.
W wypadku Eltena... Na ile to etyczne to inna sprawa, ale skutkowo i tak środki trafiają do Fundacji, więc na jedno z perspektywy projektu wychodzi.
#StandWithUkraine

pajper

#57 ·

1 likes
Tak dla tych, co nie wiedzą, dziś i tak do poniedziałku wpadają co jakiś czas nowe oferty, więc polecam tam od czasu do czasu zaglądać. :)
#StandWithUkraine

pates

#58 ·

Tak z ciekawości, da się coś jeszcze dorzucić do puli czy nie?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

daszekmdn

#59 ·

1 likes
Pisz do Pajpera :).

Zuzler

#60 ·

1 likes
Drugą fajną ciekawostką jest to, że licytacja na mniejszą funkcję aktualnie ma większą kwotę, niż ta na większą.