Pogaduchy o wszystkim

Kto się szczepi, a kto nie.

Started by Astenka 4 posts last post 4 years ago

Transcription

Witajcie, witajcie, dawno mnie tu nie było. Chciałam was się zapytać, kto się szczepić na tego covida. Ja się szczepię, chcę normalnie żyć, wyjeżdżać. No i szczepię się fazerem 5 czerwca. Miałam przełożony termin z 22 maja. A teraz mam na 5 czerwca, więc czekam z radością na pierwszą dawkę, bo będę jakoś mogła funkcjonować. Pozdrawiam. No i właśnie moje pytanie, kto planuje się szczepić?

Olastenka.

Transcription

Witajcie, ja się będę szczepił, głównie z powodu zawodu, jaki wykonuję, czyli jestem masażystą. No i jak wiadomo, czy w szpitalu, czy w klubie sportowym, gdzie tam będę pracował, chcą mieć, że jestem szczepiony. A z powodu tego, jeżeli zacznę współpracę z klubem sportowym, to może być nawet tak, że będzie wyjazd z zagranicy. No, a wyjazd z zagranicy łączy się z tym, że albo panem tam ma, albo ja będę szczepiał, to bardziej zostanę przepuszczony przez granicę, bo mają być te paszporty covidowe, nawet się szczepię właśnie ze względu na wykonywany zawód.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

Witajcie, bo ja już jestem zaszczepiony i były jaja, gdyż zadzwonili do mnie rano o 8, bo miałem 30 maja, że mi dojechał fajzer, czy zgadzam się na szczepionkę Johnson&Johnson. Ja jestem zdziwiony, że tak, bo to nawet, można powiedzieć, mi ułatwi parę moich planów, gdyż być może będzie dorywcza praca od lipca, ale nie wiadomo. No i, jeżeli nawet tej pracy nie było, no to planuję gdzieś powyjeżdżać. Czekam do lipca coś z pracą. No i sobie mówię, no czemu by nie, no bo ewentualnie, gdy na tą pracę, w masażu, no to już nie będzie problemu, że coś z ręką i te pejterem. Więc jestem zaszczepiony, że w pełni Johnson&Johnson, paszport kopilowy, więc elegancko można działać. Pozdrawiam.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

No cześć, ja już się szczepiłem Pfizerem, już tak z pół roku temu, no i tak się dobrze potem czułem, tak tyle, tak chciałem powiedzieć.

Grzegorz Turek
http://youtube.com/turekcom
http://facebook.com/turekcom