Niewidzialny interfejs
Back to Klient dla systemu Windows#1 pajper
To niewątpliwie jedna z najważniejszych funkcji, jakie zawitały nie tylko w tej wersji, ale w ogóle w ostatnim czasie do Eltena.
Na razie, nie ukrywam, traktuję wersję 2.4.2 pod tym względem jako taki jeszcze mały eksperyment, bardzo jestem ciekaw waszych opinii, zapytań, propozycji.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2 pajper
Z pierwszych statystyk nadsyłanych od osób, które włączyły wysyłanie statystyk, wynika, że niewidzialnego interfejsu choć raz użyło tylko 3% użytkowników, którzy zainstalowali Eltena 2.4.2. Zastanawiam się, z czego może to wynikać i czy funkcja jednak nie jest zbyt mało wyjaśniona/propagowana.
Oczywiście to tylko nieco ponad 48 godzin od premiery, ale jednak.
#3 nuno69
Wydaje mi się, że ludzie muszą się z nią "dotrzeć". Ja teraz nie mogę żyć bez II.
#4 pajper
To też, ale zastanawiam się, czy ludzie przy starcie Eltena nie przelecieli szybko okienka z informacjami i w ogóle, kto wie, może nie wiedzą, że jest II.
#5 nuno69
Może tak być! ustaw wiadomość dnia w grupie "Rozwój Eltena" i porównaj statystyki.
#6 balteam
Na bank jest za mało wyjaśniona, to nie betatesterzy, jakaś prezentacja by może pomogła.
#7 nuno69
Ale w sensie prezentacja audio? Ja bardzo chętnie mogę ją nagrać.
#8 balteam
Moim zdaniem tak, można by ją wysłać wszystkim w wiadomości od elten, jeśli po tym skoczy używalność, to trochęmamy problem, bo oznacza to, że ciężko będzie nowe kraje przekonać.
#9 pajper
Jestem bardzo za, jeśli chcesz i dasz radę coś przygotować, chętnie to roześlę.
#10 nuno69
OK. Proszę żeby parę osób przysłało do mnie po parę wiadomosci, ze trzy wystarczą.
#11 Zuzler
To mnie możecie od razu wypisać z listy tych, do których wyślecie. Jestem w tych trzech procentach. Jak dla mnie ii sens będzie mieć chyba głównie w czasie korzystania z konferencji.
#12 mateponczas
Ja już zgłaszałem to w betatestach, ale chyba gdzieś to umknęło. Czy można przypiąć informację o niewidzialnym interfejsie w menu pomoc?
#13 lwica
Zdecydowanie należe do osób, które totalnie nic o nim nie wiedzą. ;) Edit, wcześniej jednak nie zaktualizowało mi się do końca, więc nic dziwnego, że o tym nie wiedziałam, teraz już mniej więcej wiem o co chodzi. :)
#14 daszekmdn
A ja nie używam z przyzwyczajenia.
#15 Julitka
Ja również. Mi on jest niepotrzebny.
-- (daszekmdn):
A ja nie używam z przyzwyczajenia.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#16 cinkciarzpl
Mi, to nawet to niedziała i jakoś nie chce mi się w tym grzebać żeby zaczęło :)
#17 pates
Ja używam, ale tylko do konferencji.
#18 pajper
Po ponad dwóch tygodniach statystyki praktycznie stoją w miejscu.
#19 balteam
Jeszcze Nuno nie wrzucał nagrania, więc w sumie kto nie korzystał, to nie miał jak się przekonać, ludzie na konfach raczej nie mówią jakie to fajne, zwłaszcza, że tych osób hmm z 5?
#20 magmar Archived
A co to takiego?