Organizacyjnie

Wybór terminu - ankieta

Started by Wiolinistka 9 posts last post 5 years ago

#1 1 like

Tutaj możecie się zapisywać, jeśli ktoś ma chęć dołączyć na regularną sesję kąpielową. Ankietę wypełniły już cztery osoby i wychodzi z niej, że pasuje Wam kąpiel o 21:00. Najwięcej osób ma czas we wtorek lub w sobotę. Dla mnie oba terminy są super!
Napisaliście też w ankiecie, że jest Wam wszystko jedno, na której platformie się spotkamy, więc wstępnie proponuję Zooma, wtedy będą mogli dołączyć też ludzie spoza Eltena.
Gdyby ktoś jeszcze miał ochotę dołączyć, to czekam na Wasze odpowiedzi.
Kąpiele w dźwiękach

#2 1 like

Hej!!! :) Moja propozycja po przeanalizowaniu ankiet jest taka:
Gram kąpiel w poniedziałek o 20:00 i w czwartek też o 20 na Zoomie, gdzie zapraszam wszystkich chętnych.
Potem, w sobotę, zagram na Eltenie o 21:00.
Większość z Was deklaruje, że platforma jest obojętna.
Osoby, które chcą dołączyć na Zoomie, dajcie znać, prześlę linka do spotkania. Zawsze jest taki sam:)
Wielu z Was pasuje ta sobota o 21.
Oczywiście nadal możecie wypełniać ankietę, w razie znacznych zmian będziemy szukać nowego terminu:)

#3 1 like

Pytanie do Was - kiedy grać?
Jest parę zainteresowanych osób, tylko potrzebuję deklaracji.
Jeśli o mnie chodzi - gram dziś na Zoomie o 20:30 najpewniej i zapraszam!
W sobotę na pewno nie mogę, pozostałe wieczory będą OK. W poniedziałek znów na Zoomie!

Proponuję pn-czw na Zoomie i pt-nd na Eltenie, ew. tylko jeden na Eltenie.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#5 1 like

Julitko, na Eltenie jeśli już, to na pewno jeden, bo w ogóle nie mam zgłoszeń. Teraz np wyprowadzam się z powrotem do siebie i nie wiem, czy mam dźwigać to wszystko, bo nie wiem czy będę grać dziś lub w niedzielę. Wiem, że pewniakiem jest poniedziałek na Zoomie i mogłabym po prostu zostawić misy, wrócić tu w poniedziałek i grać. Pewnie tak zrobię, bo tutaj nie mam chętnych

#6 1 like

Ewentualnie spróbować transmitować jednocześnie na Eltenie i na Zoomie?

To będzie chyba ciężkie.

Na samym Zoomie potrafiło Cię przyciąć.

#9 1 like

No, ludzie podpowiadają, żeby jednocześnie, ale obawiałabym się. Można kiedyś tak zrobić testowo