Binauralny dźwięk już działa, więc zapraszam na krótką demonstrację dziś parę minut po 21. Kanał będzie bez hasła, dostępny dla wszystkich, więc wyciszcie sobie temat dźwiękowy i syntezę:) To może potrwać jakieś 15 minut. Jeśli ktoś będzie chciał, mogę poopowiadać więcej o dźwiękoterapii już po wszystkim
To już ktoś by musiał opowiedzieć. Takie małe demko i sporo pogadaliśmy :) No, moim zdaniem słychać fajnie. Były dwie osoby po dzisiejszej kąpieli na Zoomie i mówią, że tu i tu jest ok
Wpadajcie w tygodniu na Zooma, tutaj chyba się to nie przyjmie. Przyszła tylko jedna osoba. Termin pasował bardzo wielu osobom w ankiecie, ale rozumiem zmiay planów itd. Następna kąpiel będzie w poniedziałek o 20:30 na Zoomie, jeśli ktoś będzie chciał tutaj, to postaram się również transmitować. Pamiętajcie, proszę, że to już nie jest demko, zajrzyjcie na wątek płatności, to nie jest eksperyment, to jest moja praca, chwilowo jedyna jaką mam. Sporo zainwestowałam w kursy i w instrumenty, Myślę, że to 15 jest mega koleżeńską stawką, wszyscy biorą więcej, więc zejść z ceny jeszcze bardziej nie mogę i nie chcę. Rozważam lepszy system karnetów, pakietów itd. Stay tuned;) Dobrej nocki wszystkim!
no taak to prawda jest to przykre, że ludzie się umawiają, a nie łaska powiedzieć sory mnie dziś nie będzie. Ja też miałam być ale byłam tak potwornie zmęczona, że nie miałam siły się nawet umyćhehehe. I powiedziałam natalce przecież. Szanujmy czyiś czas, bo co prawda ja na eltenie się nie kompałam, ale cóż mi szkodzi powiedzieć. Natalka jest moją serdeczną przyjaciółką i boli mnie, że jej czasu się nie szanuje.
ee, to po prostu jak ktoś umawia się np. na 21 i nie odwoła, to przepada wejściówka i po problemie, niech sobie może odwołać maks te 6 godzin wcześniej i po sprawie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Macie rację, ale często ludzie płacą też dopiero po kąpieli, bo np coś im wypadło, albo nie zdążyli ;) Muszę chyba właśnie wprowadzić jakieś ograniczenia, bo to zbyt koleżenskie reguły chyba ;) Potem niektórzy tego nie respektują i robio co chco