Organizacyjnie

Kąpiele na Zoomie

Started by Wiolinistka 15 posts last post 5 years ago

#1 1 like

Do tej pory wszystkie kąpiele odbywały się na Zoomie.
Chciałabym organizować je też tutaj, ale jak na razie mam problemy techniczne.
Jeśli ktoś z Was chciałby dołączyć na Zoomie, a nie umie obsługiwać tego programu, ma problem z ustawieniami lub cokolwiek :) chętnie pomogę.

#2 1 like

Powiedzcie czemu nie chcecie przychodzić na Zooma:) Nie rozumiem zjawiska. Wszyscy chcą na Eltenie, a na Zoomie to przecież jedno kliknięcie:) Oczywiście postaram się zrobić tutaj, ale jestem ciekawa o co chodzi z niechęcią do Zooma

Chyba dlatego, że niewielu jest na Eltenie aktywnie korzystających z Zooma (pamiętaj, że doceniają go głównie studenci), a zakładanie konta tylko dla kąpieli jest dla nich zbyt nieopłacalne.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Ja np. Zooma nie ogarniam kompletnie, choć appka leży sobie zainstalowana na kompie, a jakże. Siostra z niej korzystała, będąc u mnie, a ja stwierdziłam, że wywalać nie będę, bo może się przyda.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

To nawet nie jest to, że nie umieją, ale np. ja TeamTalka też nie obsługuję, bo po prostu nie mam potrzeby. I nie lubię na niego wchodzić, jeżeli już muszę, a muszę rzadko.

#6 1 like

Ogólnie warto mieć Zooma, bo dzieje się na nim najwięcej przeróżnych webinariów, zajęć, warsztatów itd. Służę pomocą, gdyby ktoś potrzebował. Co do Eltena, to na razie niestety moje mikrofony na nim nie działają, ale pracuję nad tym

#7 5 likes

OK, na Eltenie działa, naprawiłam!

#8 1 like

Ja i przyjdę na Zooma z miłą chęcią, tylko wiesz, muszę poogarniać swoje sprawy, które mnie ogólnie męczą i wymagają troszkę jakby nie patrzeć wyrzucenia pieniędzy, więc proszę daj mi jeszcze trochę czasu. Myślę, że co nieco w połowie maja się uspokoi, więc to nie jest tak, że nie chcę. Tylko proszę, nie każ mi ogarniać Teamsa, bo to już zadużo jak na mnie, ale Zoom jak najbardziej spoko.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#9 2 likes

@Misiek nie nie, spokojnie, na teamsie jest wszystko w mono, więc nie lubimy :D Na spokojnie, wpadaj kiedy będziesz chciał i mógł:)

Ja też mogę i na zoomie i na eltenie.
marzenia się spełniają.

mi w zasadzie jest też wszystko jedno czy na zumiku czy eltenku, tylko nie wiem jeszcze jak się wchodzi na tę kompiel tutaj. Coś mowa była o jakimś haśle? Ja tak trochę mało techniczna jestem, ale jak ogarnę to jest spoko luzik.

#12 1 like

Iza, przegadamy to, pomogę Ci bez problemu :)

@Wiolinistka Zamknęłaś wątek płatnościowy, a ja tam chciałam zapytać:
Do której godziny przyjmujesz bliki na kąpiele? Wczoraj nie mogłam wpłacić, bo miałam jakieś problemy z bankiem i byłam w stanie dopiero po 20:00, ale nie zrobiłam tego, bo nie byłam pewna, czy mnie jeszcze wpuścisz. Jak to wygląda z deadlinami?

#14 1 like

Wpuszczam Julitko, nawet dzień po :)

#15 1 like

No i dzisiaj o 20:30 będę grać na Zoomie