Poniedziałkową kąpiel niestety muszę przesunąć na wtorek. Będzie po jogowych zajęciach, po 21. Może być mikro poślizg, bo jogę zawsze zaczynamy z małym opóźnieniem. Wejdźcie sobie i po prostu chwilkę poczekajcie, ok? Pamiętajcie o wyciszeniu się, bo joga jest pod tym samym linkiem, co kąpielki;)
Przepraszam, muszę przesunąć dzisiejszą kąpiel. Będę grać jutro o 20. Jestem padnięta! W czwartek kąpieli nie będzie, bo startuję z kursem misowym w Rewalu!
W tym tygodniu będzie to bardziej ruchome, przepraszam, nie będę u siebie, nie mogę zagwarantować godzin i dni, bo nie wiem, ile potrwają te zajęcia. Będę dawać znać!:)
Hej hej! Już po egzaminie! Będę dziś grać po naszych jogowych zajęciach, ok 21 z minutkami. Jeśli ktoś chce dołączyć, to trzeba będzie chwilkę poczekać, bo na jodze zawsze jest mikro poślizg;) Zapraszam z nową energią i motywacją! Jeśli ktoś nie ma linka do spotkania, to polubiajcie ten wpis;)
Hej! :) Szukam daty na kąpiel hybrydową - będę grać u siebie w pracy i transmitować, może właśnie na Eltenie, jeśli zbierze się grupka przynajmniej trzech osób :) Warto wpaść, bo będę grać na świetnych instrumentach, których nie mam w domu ;) Kto zainteresowany łapka w górę i szukamy terminu :)
Hej wszyscy! Wracam nareszcie po przerwie, w której: spadłam bardzo boleśnie ze schodów, intensywnie chorowałam, miałam ostry zapiernicz w pracy, a potem wymagającą trasę koncertową ;) Jak już się wygrzebałam, przyplątał się covid... Teraz, już dzisiaj, zaczynamy! Zapraszam chętnych na 20:30 na Zooma. Link pozostaje ten sam: https://us06web.zoom.us/j/9984416328?pwd=WG0wL1FtYzYzRENFdUZqOVZEZG1EUT09 Jeśli ktoś ma karnet, to oczywiście nic nie przepadło nikomu z Was i możecie śmiało wskakiwać. Jeśli ktoś chciałby wykupić pojedynczą ką piel lub karnet to wszystkie informacje macie w wątku o płatnościach:) Zapraszam i nie mogę się wprost doczekać! Jest trochę nowych brzmień, które właśnie dzisiaj Wam pokażę podczas ten relaksacji! Łapka w górę, kto wpadnie:)
This site uses cookies to enhance your experience.