Wątki archiwalne

pogoda

Started by lukasz1993258 442 posts last post 5 years ago Closed Page 19 of 23

Transcription

no dzisiaj burzet prawdopodobnie będzie na razie co na razie póki co to jest gorąco

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

U mnie obecnie było dzisiaj 20 stopni, czy jest, no i też padało, no i ma być chłodno w nocy. A jeśli chodzi o wpis bratczyka, no to to się może zdarzyć, jeśli chodzi o burzę, że ona rano może się pojawić, ale to jest rzadko. Bo zazwyczaj burze się pojawiają po półtniami, w nocy i tak dalej, ale rano też mogą się zdarzyć. Czyli to tyle.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Transcription

Witam serdecznie. Wyjaśniając, mnie nie chodziło o pytanie, czy to jest możliwe, bo wiem, że to jest możliwe, wiem, że to jest rzadkość. Mnie bardziej interesowało, czy gdzieś w Polsce jeszcze, oprócz Białegostoku, czy gdzieś jeszcze miało to kiedykolwiek miejsce. Po prostu mnie to zaintrygowało. I stąd moje takie pytanko. No, na teraz to tyle dzisiaj. A, właśnie. Dzisiaj z rana wychodzę z domu. Zaczyna się delikatnie, delikatnie kapać. Ale w Białegostoku. Natomiast jak wyjechałem... ...wyjechałem do Bielskie Podlaskiego, to tam zaczęło padać nawet, nawet, nawet. Już były kałuże, to to. Wpływa zwiększa się do czasu, tego deszczu spędziłem na ustawie w Kreatywnym Centrum Kultury w Bielsku Podlaskim. Natomiast kiedy wróciłem do Białegostoku, to było już też, no to już tutaj nic nie było. Nie wiem, czy było też. była ta ulewa, ta mała ulewa, czyli taki mały deszcz, czy nie, ja to nie powiem, bo ulice już były na pewno suche. To tyle, jak coś na dzisiaj chodzi o podrodę. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

Transcription

No i jakby to powiedzieć zapowiadanych dzisiaj burz z gradem jeszcze w Tarnowie nie było, w związku z powyższym zobaczymy czy wieczorem będą jakieś burze z gradem i zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej. Dziękuję.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Co do burz, ja... u mnie na przykład tylko zazwyczaj były wieczorem, rano... nie.

Transcription

I przed chwilą w Tarnowie padało. I to intensywnie, bez dłużej.

Transcription

Witam serdecznie, u mnie w oborku jest zachmurzone niebo, no i obecnie temperatura teraz jest 18 stopni, odczuwalna 17, no i 24 maksymalna, a w nocy ma być 17. Zobaczymy jak będzie się dzisiaj zapowiadała powoda, bo wczoraj dopadało dzień, a dzisiaj to zobaczymy. Pozdrawiam.

Transcription

Dzień dobry Państwu w ten piękny, sobotni poranek. Tym razem spieszę do Was z informacją, że w dniu wczorajszym poza deszczem nie było ani jednej burzy. Szkoda. Ponieważ poluję tutaj w Tarnowie na jakąś taką bardzo fajną burzę, którą mógłbym sobie nagrać, ale niestety jak zwykle coś musi zawieść. No ale no cóż, pozostaje wierzyć, że jakoś to będzie. No przepraszam Was po raz setny, ale ciągle zapominam, że teraz trzeba...

Transcription

A w Warszawie coś przez chwilę padało, coś tam przez chwilę w Warszawie niby wczoraj popadało, no ale to takie w sumie nic, ale ani burzy, ani jakiejś ulewy do tej pory nie ma. No szkoda, bo bym oczywiście też burzę nagrał, no ale nic, póki co nie ma. No wiadomo, że w poniedziałek, w poniedziałek, czy we wtorek, no to co było, co zalało centralny, no to rzeczywiście, no to wtedy Warszawa płynęła. Cały czas jeździła straż, ale teraz póki co jest spokojnie i dzisiaj ma być 26 stopni, a jutro 28.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

Czyli generalnie od jutra powrót do upałów takich większych, no tutaj w Tarnowie też na razie żadnych alertów nie ma, jest w miarę ciepło, no także zobaczymy co to będzie dalej.

Transcription

Witam serdecznie, natomiast w Białostocu dzisiaj cały dzień fajna, słoneczna pogoda. Dopisało klientom, dopisało sprzedawcom dzisiaj, którzy na białostockiej giełdzie dzisiaj, poza halami, sprzedawali swoje produkty. Po drodze dzisiaj, jedno słowo bym dopisała, było słonecznie, było bardzo fajnie, było cieplutko, na wsi, w wojszczach, również było bardzo fajnie, cieplutko, nawet się trochę poopalałem. Jak jutro będzie, tego nie powiem, nie wiem. I przy okazji mam pytania, czy może ktoś wie, może jeszcze jakieś ma inne źródło, oprócz Google'a czy Weather+, jaka będzie pogoda w następny weekend. Szczególnie 11 lipca wieczór i sobota, przepraszam, sobota 11 lipca wieczór i niedziela. 12 lipca poranek, liczno około 10, chodzi mi co najbardziej o wschód Polski, ja jeszcze spróbuję się Google'a dopytać, ale może ktoś jeszcze ma jakieś, oprócz Google'a i Weather+, jakieś jeszcze ma wiarygodne źródła, to będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

Transcription

No tutaj w Tarnowie też bardzo ładna pogoda, naprawdę, dzisiaj w ogóle ani razu nie padało, teraz akurat w tym momencie słońce grzeje prosto na mnie, po lewej stronie, więc pogoda naprawdę, naprawdę bardzo, bardzo letnia, a ja właśnie w tym momencie będę miał zamiar wyjść na balkon, no bo w końcu jest lato.

Transcription

No a w Warszawie dzisiaj zimno, w porównaniu do ostatnich dni, gdzie było po te 28-29 stopni, no to teraz jest jakieś z 18 stopni będzie. No więc temperatura strasznie spadła, ale nie jest już tak źle, wiadomo, ale chłodno jest.

Transcription

No tutaj w Tarnowie na przykład wczoraj było zimno i to bardzo, dziś jest podobnie, ale chyba trochę cieplej, ponoć od 15 moją upałę wrócić, zobaczymy jak to będzie wyglądać.

Transcription

a to prawda, zobaczymy no póki co w Warszawie no to nie jest źle chociaż mogło być lepiej ale nie jest źle no i zobaczymy no już pewnie 15 to już pewnie będę w Bielsku no i zobaczymy jak będzie tam

Transcription

No a tutaj w Tarnowie to taki lekki wiaterek jest i jest chyba 21 stopni. Także tak to wygląda.

Transcription

O, no to ciepło, to u nas w Warszawie 17, to cieplej, cieplej, w nocy chyba do 11 ma spać, no ale nie jest źle, można spać przy otwartym oknie.

Transcription

Dobry wieczór, dzisiaj zauważyłem taką rzecz, natomiast jak wyjeżdżałem z samego rana, to było tak ciepło. Zajechałem do Hajnówki, no to było też cieplutko, fajnie, słońce wyjeżdżało, fajnie, cieplutko. A tylko po 12 wróciłem z powrotem z Białegostoku, no to już od razu chłodniej się zrobiło, a jak wyszedłem po 16 z autobusu koło swojego domu, no to już od razu chłodniej się zrobiło, a jak wyszedłem po 16 z autobusu koło swojego domu, no to już od razu chłodniej się zrobiło, a jak wyszedłem po 16 z autobusu koło swojego domu, no to już od razu chłodniej się zrobiło, a jak wyszedłem po 16 z autobusu koło swojego domu, jak wyszedłem po 16 z autobusu koło swojego domu, znowu padał. Ja go nie słyszałem, żadnej burzy nie słyszałem, nic. Ale widać jest ta pogoda. A jak jutro będzie w Bielsku, Podlaskim, no to zobaczymy. Jutro tam się wybieram również na rynek. Jak coś, to dam tutaj znać, jak jutro w Białym Storku, a jak w Bielsku, Podlaskim. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

Transcription

No prawda jest tego typu, że nocy są teraz zimne, jakby nie patrzeć, ja przed chwilą zamknął okno, to było zimno, naprawdę.

#380 1 like

Transcription

Powiedzcie mi moi drodzy, jak można nagrać 392 wpisy o pogodzie? Przecież tutaj nie ma o czym dyskutować praktycznie. Raz jest ciepło, raz jest zimno, raz pada deszcz, raz świeci słońce. Jest ocieplenie klimatu. No, nie czaję.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P