Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Mam pytanie. W jakim świecie jest gra, która polegała na tym, że się szło po górzystym terenie zrzucając bomby, i trzeba było uważać na dzikie kaczki. Kiedyś tą grę widziałem, a teraz jej nie mogę znaleść.
W wersji 81 nie ma nowego światu. Jak chcesz mieć nowy świat to musisz ściągnąć wersję 82. Przepraszam, ale nie wiem jak zrobić aby można było bez komplikacji sobie grać. Jak chcesz to możesz się podpytać kogoś bardziej zawansowanego w komputerach. Ja też miałem pomoc w tej sprawie.
W wersji 82 jest nowy świat noc. Odblokujesz go go przez las. Po grze ścieżka z jeżami trzeba iść na południe do gry zrywanie kwiatów w lesie. Następnie w grze wspinaj się na drzewa musisz zdobyć 20 punktów. wtedy ci się odblokuje ścieżka z grą jezioro os gdzie o ile mnie pamięć nie myli też musisz zdobyć 20 punktów i wtedy otworzy się dodatkowa ścieżka z nową grą, która się nazywa gęsty las. Jak przejdziesz tą grę z pozytywnym wynikiem czyli co najmniej 1 punkt to odblokujesz świat noc, ale najpierw musisz sobie pobrać wersję 82 i savebin musisz skopiować z wersji 81 do 82 inaczej stracisz zapis gry i przygoda zaczyna się odpoczątku.