Szczoteczki elektryczne
Back to Elektronika użytkowa#1 misiek
Ja z pytaniem, czy jest sens takowych używać, czy to kolejny skok na kasę i zabawka, która nie daje nic. Ja nie czuję różnic pomiędzy normalną, a elektryczną, ale może tej drugiej nie umiem używać. Nie wiem.
#2 balteam
No to rzuć się na soniczne, wątek stworzyłem, to na pewno polecają dentyści itd, elektryczne podobno też lepsze od zwykłych.
#3 Julitka
Nie, generalnie zaleca się mycie właśnie elektryczną/sorniczą. I właśnie ja czuję różnicę, dużą różnicę.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#4 balteam
No tak, w sensie najgorsze zwykłe, potem elektryczne, a jeszcze lepsze soniczne.
#5 Kat
Ja też używam elektrycznej, ale w jakiejś tam przyszłości, jak już uprzednie cele zrealizuję, to zamierzam sobie soniczną kupić.
I różnica jest po myciu elektryczną, a zwykłą.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#6 camila
Ja wiem czy różnica? Kiedyś dentysta na wizycie zapytał mnie jakiej używam, czy manualnej czy innej, bo wygląda jak bym używała elektrycznej/sonicznej. Od początku używam manualnej w zasadzie medium i wszystko zależy od precyzji.
#7 misiek
To ja się pokuszę na tą polecaną przez balteama, tylko jak tam z końcówkami? Dostanę je w pierwszym lepszym Rossmanie?
#8 balteam
a nie wiem, pewnie zależy do jakiego modelu, kup przez allegro od razu przy zamówieniu z kilka dodatkowych od tego samgo sprzedawcy, tak chyba najprościej.
#9 pates
,Jest tylko jedna rzecz denerwująca w tym xiaomi, mianowicie ładowanie. Żeby toto postawić podczas ładowania, to cód będzie.
#10 misiek
Interesuje mnie ta Xiaomi bez wyświetlacza.
-- (balteam):
a nie wiem, pewnie zależy do jakiego modelu, kup przez allegro od razu przy zamówieniu z kilka dodatkowych od tego samgo sprzedawcy, tak chyba najprościej.
--
#11 balteam
No to Misiek ja przez allegro ogarnąłem, zaraz robię krótką recenzję na blogu, ale tak w skrócie, czyści, ale nie jest to najprzyjemniejsze uczucie.
#12 misiek
Pierwsze mycie elektryczną, a nawet kilka kolejnych też do najprzyjemniejszych nie należało.
-- (balteam):
No to Misiek ja przez allegro ogarnąłem, zaraz robię krótką recenzję na blogu, ale tak w skrócie, czyści, ale nie jest to najprzyjemniejsze uczucie.
--
#13 balteam
a nie, to dla mnie normalnie było od początku z elektryczną.