Witajcie, Mam kilka tytułów, których podkłady w dobrej jakości chciałabym uzyskać. Preferuję odwzorowywanie w miarę wierne wersji utworów, które mi się spodobają i cenię sobie dobrą jakość wykonania, precyzję i brzmienia. Osoby chętne do dłuższej lub krótrzej współpracy zapraszam na priv. Przykładowym podkładem do stworzenia jest instrumental utworu "Twarze" M. Bajora.
Julitko, zależy jakiego rodzaju podkłady potrzebujesz mieć, czy to tylko fortepianówki, czy takie z perkusją i innymi instrumentami? Mam dwóch fajnych pianistów do polecenia i znam też osobę, która wykonuje podkłady bardziej zaawansowane - jangok.pl sprawdź sobie
Tak jak mówię, lubię jak najwierniejsze odwzorowania, więc w większości to będą z perkusją i innymi bajerami. Ale też i zapłacić nie mogę kokosów za to, chociaż oczywiście generalnie zapłacę.
Teraz nie mam dostępu do swoich zabawek, ale w domu będę za jakiś tydzień. W dodatku ze sporą ilością wolnego czasu. Jakby co, możemy się zgadać na prv i pokarzę co robiłem.
Z chęcią nauczyłbym się Reapera od podstaw pod okiem osoby, która zna się na tym i oogarnia ten program
-- (tomecki): Teraz nie mam dostępu do swoich zabawek, ale w domu będę za jakiś tydzień. W dodatku ze sporą ilością wolnego czasu. Jakby co, możemy się zgadać na prv i pokarzę co robiłem.
Można prywatnie? Znam jednego człowieka, któy bardzo się ceni, ale np. dogrywa żywe gitary widać, że to traktuje trochę przerobowo, ale w coverowaniu jest dobre, ile jesteś w stanie dać?
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Dobrze, ten Pan ewidentnie kocha pieniądze skomponował mi melodie do dwóch autorskich piosenek: 1. Zabierz ze sobą słońce. 2. Stara kolęda. Możesz posłuchać jak to brzmi jest na naszym blogu, od wielu lat współpracuje też z moim kolegą Jackiem Bodzionym on często wrzuca różne propozycje swoje i nieswoje. Nazywa się Robert WIórkiewicz i prowadzi Arstudio. Możesz też zerknąć na spiewajcie.pl
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
This site uses cookies to enhance your experience.