Aplikacje mobilne
Back to inne#1 misiek
Przywracam kolejny utracony wątek: tutaj piszcie wszystko o aplikacjach na Androida, Iosa i nietylko.
Piszmy jakie apki posiadamy, do czego słóżą, jakie polecamy, a jakie odradzamy, i ogólnie wszystko to
co związane jest z tematem programów na systemy mobilne.
#2 piotrk77
W itam.
1 do ebooków używam AlReader -any text book reader.
2 do audiobooków używam Material Audiobook Player.
3 managera ES File Explorer File Manager.
#3 iskierka1983 Archived
Czy to apki na androida?
A ja urzywam na swoim telefonie z androidem fajną chmórę, choć jeszcze trochę nie dopracowaną i nie mającą
tylu fajnych funkcji, co dysk googlowski, ale jej zaletą jest to, że mamy do swojej dyspozycji aż 100
GB pamięci, a jak zaprosimy znajomych do korzystania z tej chmóry i jeśli ten ktoś zainstaluje ją sobie
i będzie z tego korzystał, to my za każdego znajomego dostaniemy jeszcze 3 GB. Jeśli dobrze napiszę,
to ta apka zwie się Degoo, albo kopia zapas. Degoo.
Super apka, chociaż bardziej służy do zapisywania kopii zapasowych, ale możemy na naszej chmurce przeglądać
pliki, ale nie możemy ich póki co udostępniać, czy edytować i tworzyć folderów w samej chmurze, ale może
taka funkcja się pojawi.
Aktualizacje pojawiają się dość regularnie i jest dostępna po polsku.
Do czytania ebooków urzywam apki Ereader Prestigio, do usuwania śmietnika z telefonu urzywam all in one
tool box.
#4 iskierka1983 Archived
A i dzięki Łysy za odnowienie wątku... Myślałam o tym, żeby go odnowić, ale byłeś pierwszy.
#5 iskierka1983 Archived
Co do mojego wpisu, to wszystkie te apki są na androida. Czy są na IOSa, tego nie wiem.
#6 piotrk77
witam.
te apki są na androida.
#7 misiek
Tak Iskierko- ogólnie wszystkie mobilne, czyli na Androida jak najbardziej.
#8 misiek
To ja może opiszę co mam na swoim Iphone, ale są to apki głównie zupełnie podstawowe. Tych zupełnie znanych
wszystkim nie będę wyjaśniał: Olx.pl, Allegro, Antutu benchmark- program do sprawdzania szybkości, parametrów
i ogólnego działania telefonu. Niestety statystyki są niedostępne, tak więc go usuwam, Chrome, Duolingo-
fajna apka do nauki angielskiego, Eska goo- apka stacji Eski, tych radiowych jak telewizyjnych, Facebook,
Google, google maps, Jak dojadę- apka nawigacyjna do wyszukiwania tras pociągów, autobusów i td, niestety
płatna, Kawały- zbiur najróżniejszych dowcipów, Magisto- apka do tworzenia video z naszych zdięć ifilmów,
Messenger, Milionerzy quiz polskie, One football- apka z wynikami meczów drużyn z całego świata, Program
tv wp, Rmfphone- apka ze stacjami Rmfu, Shazam- wyszukiwanie tytułu utworu po przez nagranie fragmentu
np: z radia, Skype, Sleeptalk- taka głupia apka do nagrywania tego co mówimy przez sen, Spotify- serwis
muzyczny, Taptapsee- apka do tłumaczenia tego co mamy na naszych fotkach, ale z tym bywa różnie, Scannable-
czytnik pdf, albo jakiś skaner nie pamiętam, Tłumacz- słownik Google, Tuba fm- apka Agory, Radio złote
przeboje i kilka innych stacji, Tune in radio- radio internetowe z całego świata, Tuiter, Weare me-
apka niemieckiego radia z muzyką Dance, Techno, Trance i tp, Wikipedia, Youtube. Miałem tego dużo więcej,
ale staram się na bierząco usuwać to czego nie używam.
#9 iskierka1983 Archived
O radio złote przeboje i tubę mam też na telefonie i tablecie.
#10 Aoi
Witam was o to moja lista apek na I-phonie:
Audioteka
storytell
speedtest bokla
aipoly vision'
onedrive
google sheets '
just press record
google drive
allegro komputer świat speed ucz się szybciej języków '
here vego
#11 misiek
Aoi- przepraszam chyba ciebie za mój wpis apropo apek na Iphonea, bo w tamtym wątku napisałem, że pisałem
o moich apkach parę postów wstecz. A okazało się, że pisałem właśnie w tym wątku. Jeszcze raz sorki za
to małezamieszanie.
#12 iskierka1983 Archived
Jest też na andka apka Tap tap see, jak ktoś chce potestować. Ma andku jest też audio game chup. to zbiór ośmiu mini gierek. też sobie zobaczcie.
PZDR.
#13 Celtic1002
Na iosa też one są. :) Znaczy audiogame hub.
Anna Frankowska
#14 misiek
Owszem jest, ale średnio sobie radzi np- z mojego małego kundelka zrobiła szczeniaka pitbula, ale spoko.
#15 pates
Audiogamehub niepolecam, straszne opuźnienia
#16 daszekmdn
Ma ktoś coś dobrego za free do nagrywania mp3?
#17 misiek
Do czego?
#18 pates
hiqmp3
#19 daszekmdn
do androida, mam hq mp3 ale to jakieś dziwne jest.
#20 daszekmdn
Witajcie.
Czy jest może jakaś appka do twittera dostępan w pełni bez zawieszania się? Domyślna ani tweetcaster
nie spełniają tej roli, domyślna nie chce pobierać tweetów, a tweetkaster nie działa dostępnie.