czy ktoś z was gra jeszcze w dreamland
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#1 mojsior
Hej.
Wątek założyłem ponieważ zżera mnie ciekawość czy ktoś z was kto w to gra wie czy w tej grze zmieniło się coś na lepsze albo na gorsze przez ostatni czas.
Porzuciłem tą grę ze względu na nudną rozgrywkę i brak nowego kontentu, jednak jakieś nadzieje pokładam w twórcach, że dodali coś co by przyciągnęło nas na dłużej i nie było to coś w stylu, samo się wszystko robi jak cała gra, no dobra prawie cała.
Mógłbym sam sprawdzic ale wiecie szkoda śmiecić dysk dlatego tu pytam
#2 longshoot
cały czas raczej to samo, aktualizacje po 3 mb, czasami trochę więcej, a w których nic się nie zmienia.
#3 bobo22
Nic od czasu, kiedy prezętował to Tomasz Tworek na łomach Tyflopodcastu.
#4 zegarmistrz
Twórcy co do dreamlanda narobili nadziei, i na tym się zkończyło.
#5 Cosmin
Link! Pleasse
#6 mojsior
zdaje się że link do dreamlanda na windowsa jest w bazie audiogames.net.
zegarmistrz, nie wiem o jakiej nadziei ty mówisz, dreamland jest poprostu mobilnym bezmyślnym klikalniakiem i maszynką do trzepania hajsu dla firmy, która zajmuje się sprzętem tyflo na chiński rynek i dostarczaniem żywności, która o grach wie niewiel.
dreamland chyba został zrobiony w celu trzepania kasy.
Przetestowałem tamtejszy system dość dogłębnie i wiem ile w tej grze jesteśmy w stanie zrobić kiedy mamy kase.
Jedyne czego nie sprawdziłem, to tego lwa czy co to tam było, no wiecie tego mounta prawie za 500 diamentów, co można szybko biegać na nim i walczyć.
tutaj twórcy nie muszą nic rozwijać bo hajs się kręci, swoją drogą, ciekawy jestem kto w to jeszcze gra.