MiniGry

Porady

Started by Paulinux 218 posts last post 2 months ago Page 9 of 11

Nasiona musisz posadzić tam, gdzie jest najwięcej trawy wokół. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

I w odpowiednim oddaleniu od siebie.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

mi nie o nasiona hodziło tylko o gre pociong towarowy

Nie tylko ty pytałeś o coś w tym wątku, jak mnie się wydaje :D.

ja mam wszystko odblokowane

no i świetnie xd, co ma jedno do drugiego?

Aby ta nowa ścieżka otworzyła się do świata noc w grze jezioro trzeba zdobyć koniecznie 20 punktów. W innym wypadku odblokowanie tego świata nie będzie możliwe. Czy ktoś wie w jakim odstępie trzeba sadzić te nasiona czy nie ma takiej reguły i za każdym razem inny jest ten odstęp?
Pozdrawiam

Nie chce zakładać nowego wątku. Nie grałem w to wieki. W pokój nagród było kiedyś coś takiego że można było grać tylko w nieodblokowane gry. Gdzieś to przenieśli czy to usuneli?

Nie chce zakładać nowego wątku. Nie grałem w to wieki. W pokój nagród było kiedyś coś takiego że można było grać tylko w nieodblokowane gry. Gdzieś to przenieśli czy to usuneli?

Jest to tam nadal, ale najpierw musisz mieć odblokowane wszystkie światy. :)

aa super dzięki, nie mam odblokowanej nocy to dlatego.

Chcę pobrać najnowszą wersję crazy party. I cały czas windows defender nie pozwala mi pobrać tej wersji. Jak to rozwiązać? Mam windowsa 10.
Слава Україні! Sława Ukraini!

A gdzie jest ten świat Noc? W której wersji?
Give me a sign.

#174 Edited

@iwkan Pozwolę sobie wkleić coś co pisałem gdzieś indziej ale jest aktualne :):
to tak, dokładniej co by było:
1. w menu start wpisz Ochrona przed wirusami i zagrożeniami, jak wpiszesz wirus to bedzie to samo xd.
2. tabem znajć coś w stylu, Zarządzaj ustawieniami.
3. po kliknięciu, znowu tabem trza znaleść Dodaj lub usuń wykluczenia.
4. znowu klikasz w to i tabem szukasz Dodaj wykluczenie
5. potem już chyba jasne, dodajesz folder w którym pobiezesz/rospakojesz grę :D

Świat noc jest dostępny w najnowszej wersji. W tym wątku była już informacja co trzeba zrobić, aby go odblokować i gdzie.
-- (Monte):
A gdzie jest ten świat Noc? W której wersji?

--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

OK.
Give me a sign.

To się zgadza, lecz problem jest taki, że defender w ogóle uniemożliwił mi pobbranie pliku, więc nawet nie mogłam nic dodać do wykluczeń, bo pliku nie pobrałam. W końcu metodą prób i błędów zablokowałam ochronę w czasie rzeczywistym. Dopiero wtedy plik się pobrał i mogłam go dodać do wykluczeń.

Z jakiej przeglądarki pobierałaś?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Z google. z microsoft edge też był problem. I jak pisałam wcześniej, dopiero po zmianie ustawień w defenderze go pobrałam.

Jak grać w budzik, bo jakiś mam problem z lokalizacją kierunków. Czy one są usytuowane dokładnie lewa prawa i jak rozróżnić górę i dół. A może w ogóle to dla mnie nie będzie możliwe?