MiniGry

Porady

Started by Paulinux 218 posts last post 2 months ago Page 5 of 11

A, to możesz nim kierować nawet jak jedzie?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#82 1 like

No raczej nie :D
Happy hacking

Musisz słuchać czy zostaje na tej ścieżce czy przejeżdża z której na której. Jak dalej Ci nie będzie wychodziło to daj znać i połączmy się w rozmowie prywatnej na eltenie i wtedy postaram się Ci pokazać jak ja to przechodzę.
Pozdrawiam

Dobra, jakoś się udało, ale mam problem z pierwszą grą w świetle, bo jak albo mnie coś przejeżdża, albo użyje f jeden raz i już nie żyje.
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Też na początku miałem z tym problem, ale napisałem właśnie w tym wątku i otrzymałem odpowiedź, że aby nie zginąć musisz stanąć jeden krok przed liśćmi.
Pozdrawiam

Aa. Dzięki. Poprubuje
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#87 1 like

Słuchajcie, ogarnęłam te solary, ale nie było łatwo.
Give me a sign.

Z operatorem windy dalej sobie nie radzę.
Give me a sign.

#89 Edited

Dzień dobry! W którą stronę trzeba podążać w grze kochabitacja cieni tak, aby można było zdobywać punkty?
Pozdrawiam

Na północ
Happy hacking

Słuchajcie, jak mam ogarnąć tę jaskinię w podziemiach?
Give me a sign.

I ten rzut toporem?
Give me a sign.

I pościg na lodzie? Za pioruna nie mogę tego przejsć.
Give me a sign.

Jeśli chodzi o grę jaskinia pełna przepaści to oprócz dźwięku przepaści i nietoperzy musisz jeszcze słuchać po jakim gruncie idziesz. Zawsze tuż przed przepaścią struktura podłoża jest wtedy zawsze inna niż pozostała część drogi. Kiedy stoisz w tym miejscu to jeśli nie słyszysz wtedy nietoperzy to najpierw naciskasz spację i przytrzymując ją naciskasz strzałkę w prawo po czym puszczasz oba klawiszę naraz. Natomiast jeśli chodzi o grę rzut toporem to kiedy automatycznie weźmiesz do rąk topór to musisz jak najszybciej klikać strzałki zgodnie z kierunkiem wskazówki zegara. Kiedy będziesz szybko się obracać naciśnij wtedy f i topór rzuci się daleko.
Pozdrawiam

Damian, to nie to. To ta druga jaskinia, z tymi szkieletami, obrazami i rybami.
Give me a sign.

Ok. Rozumiem.
Pozdrawiam

Słuchajcie, jak przejść grę Instalacja oleju w Kosmosie?
Give me a sign.

To nie jest proste. Musisz próbować, aż siądzie Ci w miarę normalna mapa
Happy hacking

Słuchajcie, nie mogę sobie poradzić z kohabitacją i z solarami. Co do ej kochabitacji to gdy idę na północ droga się kończy i nie mogę wyjść poza -6. Jakimś cudem raz jeden mi się udało dojść do 9 ale to był tylko raz. Natomiast nie mogę zrozumieć tych solarów.
Слава Україні! Sława Ukraini!

Musisz próbować znaleźć obejście na prawo lub lewo
Happy hacking