Na pewno wszystkie matematyczne, pielęgnowanie lasu, zejście do kopalni, spadające kule armatnie, bombardowanie, pro klawiatury, brajlowskie liczby, kryształowy deszcz, test brajlowski, zabijanie komarów.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
Bez apelacyjnie najbardziej moją ulubioną grą są z pewnością są śmieszne kręgle. Ponadto lubię wcześniej już tutaj gra zejście do kopalni. Pozostałe gry, które lubię to: grasz czy nie grasz, gra w patyczki, toczące się kulki, napełnij miskę, oznaczanie drogi, naprawa drogi, wioskowe zegary, ścieżka rowerowa, spokojne zejście, wpisz liczby, rzucanie kulami, depozyt bonusów nie zapominając o grach matematycznych. Pozdrawiam
Na początku gry oraz po każdym naciśnięciu klawisza d jesteśmy informowani na jaką godzinę trzeba ustawić nieczynne zegary wioskowe pokazujące złą godzinę uważając przy tym na jeżdżących rowerzystów, Kiedy w nas uderzy rower to gra się kończy. Ta gra jest w równinach. Pozdrawiam
One są rozmieszczone w kilku miejscach. W tej grze trzeba używać wszystkich strzałek. Na początku też miałem z tym problemy, ale w końcu doszedłem jak w to się gra. Pozdrawiam
Ja lubię Przywołaj krowy z powrotem, Cały Zamek, Podwodna jaskinia, Boje na plaży, Kokosowa plaża, Nurkowanie po perły, Plaża Frizbee, Zrywanie kwiatów w lesie, Leśne bonusy, Wyścig przez las, Wyścig na plaży, Kopalnia diamentów, Depozyt bonusów, Biegnij skacz skacz, Studnie i galerie, Drzwi na przycisk, Zablokowane bonusy, Frizbee spokoju, Wioskowe zegary, koci komandos, budowanie mostów, listy od księżniczki, naprawa drogi, zniszcz samochodziki, śmieszne kręgle, bonusy na kładkach, zapomniany lodowy pokój, zanieczyszczona plaża, bombardowanie robotów, wizyta w drukarni, kontrola jakości robotów, deszcz bonusów, sortowanie kart walki, kosmiczna inwazja, wir przestrzenny, skok ze spadochronem, tęcza, góra szczelin, bonusy na asteroidach, skok w nadprzestrzeń, wypadek radiacyjny, magnetyczny wir, elektryczna wieża, dwukolorowy obszar, wycieczka przez jaskinię, toczące się kulki, czas na baseball, do pracy kelnerze, odbij się od ziemi, dwór zombie, rześ zombie, labirynt, nawiedzony cmentarz, mroźny pałac, jezioro polodowcowe, wytnij choinki, poślisk między bojami, zjazd slalomem, uwięzione pingwiny, jaskinia stalaktytów, droga śnieżek.