nawiedzona matematyka. Jesteśmy w szkole, na matmie. Nauczyciel gada głupoty a my musimy przekonać ludzi o tym że jest on bez sęsu, a i z niego wyłażą duchy
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Crazy Bamby - Jesteśmy na dużej imprezie, w której leci przesterowana muzyka. Naszym zadaniem jest ją ściszyć, tak, żeby nie było przesteru. Uważaj! W drodze do konsoli mogą być agresywni chuligani, którzy mogą cię pobić, jedyną bronią na nie jest powtarzanie w kolko "retserzp".
RedSmrod - jesteśmy w pokoju, w którym siedzi facet, który co chwila puszcza bąki. Musimy wydostać się z tego pokoju. To jest trudne, ponieważ drzwi uciekają przed tobą. Musisz wskoczyć w odpowiednim momencie! Jak skocczysz odszymasz miliard pięćset sto dziwięćset punktów i zostajesz królem wszechświata!
crazy bamby2 jesteśmy w więzieniu, ale glina sobie muzę oczywiście przesterowaną włączyła i więźniów wypuściła. Trzeba. 1. Powsadzać ich do cel. 2. Unikać ich piąch. 3. Zamknąć cele. 4. Bronić się słowem jezsic. 5. Wyłączyć muzę. 6. Odeskkortować glinuy do patroli. 7. Zamknąć butki strażnicze. 8. Wrzasnąć ein! 9. Wrucić na chatę. 10. Puścić muzę ale nie przesterowaną!
Mój pies by był w niebowzięty. --Cytat (DJGraco): Crazy Twardy - W tej grze musimy przegryzać coraz twardsze rzeczy, od orzecha włoskiego aż po diamenty.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Blood memorial. Jesteśmy psycholem. Musimy każdą napodkaną osobę przeciąć piłą, nożykiem coś niecoś zrobić, pistolecikiem etc. W grze dostempne są bronie od noża przez piłe aż po czołg! Manaburger 2. The mc donald's requiem. Pracujemy w znanej restauracji. Musimy podjadać klientom żarcie, które im niesiemy. Oni nie mogą tego widzieć. Po za tym owe żarełko możemy uleprzać, dodając tam różne ciekawe, wiadomo co
Audio pysk - po dźwiękowym przedstawieniu uzębienia pacjentów, musimy sprawdzać, czy wszystko jest OK. Cyce path - jesteśmy noworodkiem i przelatujemy obok mamek. Te, które są nam poświęcone mają inny dźwięk. Tylko od nich możemy pić mleko, bo inaczej dopadnie nas wielki potwór :D Nie wiem, nie mam pomysłów
Operation Daj Parę. Mamy problem z naszym czajnikiem elektrycznym. Nie wiemy, co się stało. Musimy znaleźć inny sposób, co by podgrzać wodę. Ni ma żadnej gazówki i zwykłego czajnika. Shitman. Wielu ludzi nie ma pomysłu, jak uprzykszyć życie znienawidzonym. Jesteś płatnym zasrywaczem wszystkiego. Musisz włazić do różnych domów, sklepów i srać gdzie się da. Parodia coprawda nie gierki audio, ale czasem czemu by jakiegoś video nie sparodiować. Gra to Hitman.
This site uses cookies to enhance your experience.