Gdybym umiał stworzyć grę?
Back to Gry (Dyskusje pozostałe)#21 nuno69
Akurat na językowe szkoda moim zdaniem caasu, ale jakieś matematyczne (coś jak Słowotok, tyle że z liczbami) i owszem
#22 magmar Archived
A ja w językowe pograłabym.
#23 magmar Archived
Polskie scrabble dlaczego nie. Nie każdy zna angielski.
#24 grzegorzm
Powiem tak, ja zajął bym się dostępnością już powstałych, bo jest ich mnustwo, najbardziej maży mi się za grać kiedyś w Fife albo dobre wyścigi.
#25 Monte
Gdybym umiała stworzyć grę, to byłoby to coś w rodzaju Crazy party z różnymi światami, ale byłoby to rozbudowane o jeżdżenie po tych światach samochodami i strzelanie. Wiem, że dziwna i że to byłoby niemożliwe, ale zagrałabym w taką grę.
#26 Monte
Albo stworzyłabym lepsze wyścigi niż w Topspeedzie.
#27 Adasadula
Kiedyś na starym ioesie była taka gierka: przed tobą był potwór jak on ryczał w prawej słuchawce to tap w prawą część ekranu a jak w lewej to w lewą. Dodał bym do tekgo więcej broni. ogólę napisał bym jakieś strzelanki ale i na Maca i na Windowsa. A, no i zrobił bym 2 część serce zimy.
#28 Monte
A, to ja też. To znaczy zrobiłabym Krew Rosji.
#29 djsenter
Zrobiłbym porządne RPG, ale np w nowoczesnym świecie, jesteś dla przykładu policjantem, albo detektywem i robisz questy, jeździsz radiowozem, bierzesz udział w strzelaninach, etc. No i wiadomo, wszelakie strzelanki typu call of duty, battle field, bardzo bym chciał odpowiedniki tychże, całkowicie dostępnych dla nas.
#30 Snajper22
Ja bym zrobiła rpg typu jest sobie osóbka, która zaczyna pracę albo jako ratownik medyczny z opcją wyboru karetka czy lotnicze pogotowie i może z jakimiś trybami kariery, że byłaby po iluś wyjazdach i różnych zadaniach, opcja rozwinięcia kwalifikacji na ratownika górskiego, wodnego lub górniczego, albo może doszkolenie się i awans na lekarza.
Cormac McCarthy, "Droga"
#31 pates
Gdybym umiał programować, wleciała by odemnie słuchajcie potężna gra pokemon based. Od holery pokemonów, mam gdzieś spokojnie koło 1,5k pomysłów na dysku i w głowie, do tego oczwiście moje regiony i możliwość podruży po tych prawdziwych, kompatybilność w wersjii full wszystkie ataki, umiejętności, przedmioty które są plus to, co ja wymyśliłem, multi do tego, no i przede wszystkim obrzydliwie długi gameplay wliczający góry aktywności i open world nie zaszkodził by.
#32 lalar123
Jak bym ja mógł stworzyć grę zrobił bym albo grę o kapitanie bombie albo grę God vs demon. Gdzie kierowało by sie anielskimi zastępami.
#33 balteam
Zrobił bym muda, który nie był by monotonny, każda postać by losowała z questów, wsyzstkich na mudzie było by np. 1500, a ty dostajesz 100 do zrobienia w ciągu swojej gry.
Ponadto każda walka by się jakoś różniła, tak żeby nie dało się tego triggerować zbyt łatwo.
Może też stworzył bym krainy o danej tematyce, ktoś chodzi i się uczy, potem zdaje test i jak zda to coś dostaje, ale to też z głową musi być robione w erzegoogle.
#34 matius
A ja napisałbym moda do Heroes of Magic 3.
#35 LordKiller Archived
Ja napisał bym bijatykę w świecie gwiezdnych wojen.
#36 lalar123
Gdybym umiał stworzyć grę to zrobił bym coś takiego jak zrobił gość tylko tytułu niepamiętam pocket mini world czy coś takiego opis każdego dnia zwiedzaj inne światy tańcz z wielką truskawką na księżycu zakochaj się i walcz to jest tekstówka a ja bym zrobił audio. I były by małe prezenciki np. Happy birthday jak kto by wpisał kiedy ma urodziny to by cośtam ekstra dostawał Np. Goldy etc. święta To też były by prezenty. No ale programować nie umiem i niemogę ogarnąć, zmiennych.
#37 lalar123
Czego bardzo żałuję ale właśnie coś takiego mi się maży.
#38 wesolek
Niestety. Szok, choć znane głosy polskiego dubbingu odchodzą nieoczekiwanie.
#39 bratczyk96
Mnie natomiast marzy się jakaś aplikacja w stylu kurnika dla widzących tylko że dostępna dostępna dla nas niewidomych rozbudowana o plansze, ale tylko jako po wejściu na serwer. Pozostałe gry karciane i logiczne i online i ofline. W trybie ofline gralibyśmy z komputerem. Ponadto gdybym umiał programować to stworzyłbym jakieś przygodówki bez wulgaryzmów i bez przemocy.