EltenLink

Gdybym umiał stworzyć grę?

Back to Gry (Dyskusje pozostałe)

#21 nuno69

Akurat na językowe szkoda moim zdaniem caasu, ale jakieś matematyczne (coś jak Słowotok, tyle że z liczbami) i owszem

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-04-06 12:54

#22 magmar Archived

A ja w językowe pograłabym.

2021-04-11 22:05

#23 magmar Archived

Polskie scrabble dlaczego nie. Nie każdy zna angielski.

2021-04-11 22:06

#24 grzegorzm

Powiem tak, ja zajął bym się dostępnością już powstałych, bo jest ich mnustwo, najbardziej maży mi się za grać kiedyś w Fife albo dobre wyścigi.

2021-04-11 22:06

#25 Monte

Gdybym umiała stworzyć grę, to byłoby to coś w rodzaju Crazy party z różnymi światami, ale byłoby to rozbudowane o jeżdżenie po tych światach samochodami i strzelanie. Wiem, że dziwna i że to byłoby niemożliwe, ale zagrałabym w taką grę.

Give me a sign.
2021-04-11 22:09

#26 Monte

Albo stworzyłabym lepsze wyścigi niż w Topspeedzie.

Give me a sign.
2021-04-11 22:09

#27 Adasadula

Kiedyś na starym ioesie była taka gierka: przed tobą był potwór jak on ryczał w prawej słuchawce to tap w prawą część ekranu a jak w lewej to w lewą. Dodał bym do tekgo więcej broni. ogólę napisał bym jakieś strzelanki ale i na Maca i na Windowsa. A, no i zrobił bym 2 część serce zimy.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2021-11-27 14:10

#28 Monte

A, to ja też. To znaczy zrobiłabym Krew Rosji.

Give me a sign.
2023-12-17 15:57

#29 djsenter

Zrobiłbym porządne RPG, ale np w nowoczesnym świecie, jesteś dla przykładu policjantem, albo detektywem i robisz questy, jeździsz radiowozem, bierzesz udział w strzelaninach, etc. No i wiadomo, wszelakie strzelanki typu call of duty, battle field, bardzo bym chciał odpowiedniki tychże, całkowicie dostępnych dla nas.

Senter San
2023-12-26 14:47

#30 Snajper22

Ja bym zrobiła rpg typu jest sobie osóbka, która zaczyna pracę albo jako ratownik medyczny z opcją wyboru karetka czy lotnicze pogotowie i może z jakimiś trybami kariery, że byłaby po iluś wyjazdach i różnych zadaniach, opcja rozwinięcia kwalifikacji na ratownika górskiego, wodnego lub górniczego, albo może doszkolenie się i awans na lekarza.

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2023-12-26 19:39

#31 pates

Gdybym umiał programować, wleciała by odemnie słuchajcie potężna gra pokemon based. Od holery pokemonów, mam gdzieś spokojnie koło 1,5k pomysłów na dysku i w głowie, do tego oczwiście moje regiony i możliwość podruży po tych prawdziwych, kompatybilność w wersjii full wszystkie ataki, umiejętności, przedmioty które są plus to, co ja wymyśliłem, multi do tego, no i przede wszystkim obrzydliwie długi gameplay wliczający góry aktywności i open world nie zaszkodził by.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-12-26 23:27

#32 lalar123

Jak bym ja mógł stworzyć grę zrobił bym albo grę o kapitanie bombie albo grę God vs demon. Gdzie kierowało by sie anielskimi zastępami.

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2024-01-15 16:43

#33 balteam

Zrobił bym muda, który nie był by monotonny, każda postać by losowała z questów, wsyzstkich na mudzie było by np. 1500, a ty dostajesz 100 do zrobienia w ciągu swojej gry.
Ponadto każda walka by się jakoś różniła, tak żeby nie dało się tego triggerować zbyt łatwo.
Może też stworzył bym krainy o danej tematyce, ktoś chodzi i się uczy, potem zdaje test i jak zda to coś dostaje, ale to też z głową musi być robione w erzegoogle.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-01-15 17:15

#34 matius

A ja napisałbym moda do Heroes of Magic 3.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-03-01 19:03

#35 LordKiller Archived

Ja napisał bym bijatykę w świecie gwiezdnych wojen.

2024-07-06 13:44

#36 lalar123

Gdybym umiał stworzyć grę to zrobił bym coś takiego jak zrobił gość tylko tytułu niepamiętam pocket mini world czy coś takiego opis każdego dnia zwiedzaj inne światy tańcz z wielką truskawką na księżycu zakochaj się i walcz to jest tekstówka a ja bym zrobił audio. I były by małe prezenciki np. Happy birthday jak kto by wpisał kiedy ma urodziny to by cośtam ekstra dostawał Np. Goldy etc. święta To też były by prezenty. No ale programować nie umiem i niemogę ogarnąć, zmiennych.

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2024-08-10 14:07

#37 lalar123

Czego bardzo żałuję ale właśnie coś takiego mi się maży.

2024-08-13 21:04

#38 wesolek

Niestety. Szok, choć znane głosy polskiego dubbingu odchodzą nieoczekiwanie.

2024-08-15 18:38

#39 bratczyk96

Mnie natomiast marzy się jakaś aplikacja w stylu kurnika dla widzących tylko że dostępna dostępna dla nas niewidomych rozbudowana o plansze, ale tylko jako po wejściu na serwer. Pozostałe gry karciane i logiczne i online i ofline. W trybie ofline gralibyśmy z komputerem. Ponadto gdybym umiał programować to stworzyłbym jakieś przygodówki bez wulgaryzmów i bez przemocy.

Pozdrawiam
2024-09-09 10:22