EltenLink

Polowanie na pisanki

Back to Archiwum Eltena

#61 pajper

W związku z tym, że użytkownik patrykkubaszczyk umieszczał, no w zasadzie wpisy z każdej kategorii, której umieszczać nie należy (wpis nr 1), zebrane przez niego pisanki wróciły do puli.
W razie recydywy, zostanie usunięty z gry.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2021-04-05 15:19

#62 skrzypenka

Ciekawe, czy ja też mam? Coś prubowałam, na forach, pisać komuś, ankietki wypełniać, ale nie wiem, czy z ato coś dostanę. :d :)

Weź moje skrzypce i zagraj tak, jak ja.
2021-04-05 17:32

#63 martinus

ja przed chwilą próbowałem, i ciekawe czy mi się udało. Było takie clicking sound, i zaraz sprawdzę czy się udało.

May the force be with you!
2021-04-05 17:47

#64 pates

Propozycja, zmiana dźwięku rozbitej pisanki, bo jest strasznie cichy, albo wrzuć to do tematu dźwiękowego.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2021-04-05 18:10

#65 balteam

Jest ok, niech ludzie się wysiłą coś:P

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-04-05 18:12

#66 Tygrysica

A ja nadal nie rozumiem o co, z tym chodzi. Wysłałam wiadomość do użytkownika, do którego nigdy wcześniej nie pisałam, zamieściłam swój opis na wskazanym wątku forum i nic. Nie kumam tego, bom nie kumak i kuwety nie ogarniam, chociem kotka.

Miarą miłości jest miłość bez miary
2021-04-05 19:02

#67 Julitka

Tygrysico, te pisanki zostaną przydzielone już na koniec gry. To są takie globalne, ogólne pisanki - jest ich określona ilość, więc jeżeli użytkowników będzie 5, a pisanek - 20, to każdy dostanie na koniec gry po 4, a jeżeli użytkownikó będzie 72, a pisanek - 20, to zostaną rozlosowane. Rozumiesz?
A te na forach działają tak, że w określonych, oznaczonych dźwiękiem wątkach, które się losują co jakiś czas, można napisać i albo pisanka się rozbije i będzie Twoja, albo się, jak to można powiedzieć, odtoczy i nadal tam będzie czekać, puki ktoś jej nie zgarnie.
-- (Tygrysica):
A ja nadal nie rozumiem o co, z tym chodzi. Wysłałam wiadomość do użytkownika, do którego nigdy wcześniej nie pisałam, zamieściłam swój opis na wskazanym wątku forum i nic. Nie kumam tego, bom nie kumak i kuwety nie ogarniam, chociem kotka.

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-04-05 19:05

#68 Tygrysica

Ehe. A jak się nie rozbije to mogę pisać jeszcze raz, czy zostawiam już tę konkretną dla innych?

2021-04-05 19:11

#69 balteam

Jak się rozbije to ją zgarniasz, jak nie rozbijesz, to możesz drugi raz ją zdobywać z całą resztą.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Edited 2021-04-05 19:12

#70 Julitka

Oczywiście, że możesz, ale to już zależy od Twojego sumienia, bo możesz i 10 postów pod rząd napisać, ale czy to warto i czy to fair, takie posty bez treści?
-- (Tygrysica):
Ehe. A jak się nie rozbije to mogę pisać jeszcze raz, czy zostawiam już tę konkretną dla innych?

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-04-05 19:14

#71 Tygrysica

Dzięki. :D Czasem mój koci umysł działa dziwnie powoli i krzywo. :D

2021-04-05 19:14

#72 magmar Archived

Raczej dyskwalifikuje się tych, którzy piszą wiele postów obok siebie.
Dawid to napisał w regulaminie.

2021-04-05 19:16

#73 balteam

No tak, ale mi chodziło bardziej o to, że może brać udział w dyskusji do woli, byle z sensem, czyli jak nie rozbije się jajko, to czeka aż kolejna osoba napisze.
W każdym razie, aktywność skoczyła mocno dzisiaj, chyba na rekord idziemy, tylko szkoda, że tych dziesiątek osób, które na forum nic nie piszą, dalej nie wciągnęliśmy.

2021-04-05 19:34

#74 Tygrysica

TO ja chyba trochę źle zrozumiałam. Proszę mnie nie skreślać.

2021-04-05 19:35

#75 pajper

Bardzo się cieszę, że gra została tak ciepło przyjęta. Biorąc pod uwagę zmianę zasad, nie wiem, czy w ciągu jeszcze 6 dni nie zdąży się znudzić, ale na razie cieszmy się tym, co jest. :)
A dla ciekawych, do tej pory dziś na forum 1280 wpisów. :D

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2021-04-05 19:55

#76 Zuzler

O nieee, jeszcz 6 dni? TO ja się zajadę. :D

2021-04-05 19:56

#77 magmar Archived

Super pomysł, na zasadzie mała rzecz, a cieszy.

2021-04-05 19:58

#78 Puszkin

Mnie też ta zabawa się podoba, przynajmniej produktywnie spędzam czas pisząc na forum. :)

2021-04-05 20:00

#79 Bartek1

Wykonałem wszystkie zadania.

2021-04-05 20:02

#80 Zuzler

A czy to musi być tak niespodziewanie? Czy przewidujesz opcję ustawienia jakiegoś powiadomienia typu plimp, następna pisanka się gdzieś tam pojawiła?

2021-04-05 20:13