Archiwum Eltena

Polowanie na pisanki

Started by pajper 510 posts last post 5 years ago Closed Page 20 of 26

Dlaczego jedno polecenie było w języku angielskim?
Może przetłumacz to tym, którzy nie znają tego języka.
Pomysł wydaje się ciekawy.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#382 1 like

To jakiś błąd. U mnie wszystkie są po polsku.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Chodzi o jedno z wyzwań. DOtyczących grup rekomendowanych.

#384 1 like

Jedna jest po angielsku, zgadza się. ;)
Ale to faktycznie musi być jakiś błąd, skoro u Ciebie wszystkie są po polsku.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Co się stało?
WYkonałam jedno z zadań, że tak powiem ponadnormatywnie, a dalej mam w statusie zadanie niewykonane, Czy to jakiś błąd?

#386 1 like

Pisanek nie ma, Pajper, wstawaj, już bez przesady żeby po 12 spać :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#387 1 like

Ej, ale u mnie zniknął w ogóle cały ten element informujący o pisankach z okna głównego. :(

#388 2 likes

Ty już skończyłaś zabawę na dzisiaj.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#389 1 like

Milcz

#390 5 likes

Proszę o ukaranie tej kobiety, 1/4 pisanek najlepiej jak byście jej odjeli, było by ok :)

#391 1 like Edited

Ehe, jeszcze pod groźbą niekorzystnej rewizji działania fundacji najlepiej, co nie? ;)

#392 1 like

A mi tym czasem wróciło "0 pisanek nadal czeka na znalazcę!"

#393 1 like

Jedna w tej chwili jest.

#394 1 like

@Zuzler, tak jest!

#395 1 like

A w której grupie?

#396 1 like

Już nie ma. :D Właśnie ją upolowałem. Najdziwniejsza potrawa, jaką kiedykolwiek jedliście, czy jakoś tak się to nazywa.

#397 1 like

Ooo, dziwne...

Przepraszam, ale dlaczego mimo, że wypełniłam jedno z zadań, mam taki dźwięk jakbym go nie wypełniła, czyli jak by było nowe lub niezaktualizowane?
Give me a sign.

#399 1 like

Możę nie dopełniłaś w pełni?

Niemożliwe, kiedy patrzę na swoje ankiety, widnieje mi ich 11, a przed wyzwaniem pisankowym miałam jedną wypełnioną. Powinno być 10 nowych. Zaręczam Ci, że starałam się wypełniać ankiety jak umiałam najrzetelniej, a nie na odwal się, byleby wypełniać.
Give me a sign.